- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 1 εμπειρία οδήγησης Ferrari για παιδιά από το Baladeur.gr

Απίστευτο δώρο για παιδιά 7 έως 13 ετών. 10 γύροι οδήγησης πραγματικής Ferrari με κράνος + ενδοσυνεννόηση + 5 γύροι Kart, με την ασφάλεια και την ποιότητα των κορυφαίων! Δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να απολαύσει μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης Ferrari και Kart, χωρίς να χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης! Όπως στην Αγγλία (τους πρωτεργάτες εμπειριών οδήγησης) τώρα και στην Ελλάδα, το όνειρο των παιδιών γίνεται πραγματικότητα και οδηγούν πλάι σε συνοδηγό ο οποίος έχει τον έλεγχο με βοηθητικά πεντάλ! Δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης!

Τοποθεσία: Οι εμπειρίες οδήγησης Ferrari για παιδιά υλοποιούνται σε πίστα kart ειδικά διαμορφωμένη για οδηγικές εμπειρίες Ferrari ελεγχόμενων ταχυτήτων, χωρίς να χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης. Ο χώρος διαθέτει καφετέρια για την αναμονή των συνοδών του παιδιού.

Επισημάνσεις: Έχετε περιθώριο 9 μηνών από την ημ/νία αγοράς για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε αυτή την εμπειρία, η οποία διαρκεί περίπου 30΄ και απευθύνεται σε 1 παιδί ηλικίας από 7 έως 13 ετών με βάρος λιγότερο από 130kgr και ύψος έως 2,00 μ. Δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου (αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων). Συνοδηγός του παιδιού θα είναι έμπειρος οδηγός ο οποίος θα ελέγχει το όχημα με βοηθητικά πεντάλ. Υποχρεωτικά για το παιδί: χρήση ζώνης, προστατευτικού περιλαίμιου, κράνους με ενδοσυνεννόηση, υπεύθυνη δήλωση γονέα και συνοδεία ενηλίκου. Η Ferrari θα είναι 360 Modena. Διαθεσιμότητα: 11:00 – 23:00 καθημερινά πλην Σαββατοκύριακου και αργιών.

Agenda: Το παιδί απολαμβάνει αρχικά 5΄ οδηγίες για την εμπειρία και 5 γύρους οδήγησης Kart για την εξοικείωσή του με τη διαδρομή. Έπειτα κάθεται στην ειδική θέση οδηγού σε κόκκινη Ferrari 360 Modena, φοράει ζώνη, ειδικό περιλαίμιο για τον αυχένα, κράνος με ενδοσυνεννόηση και περιμένει τον συνοδηγό του να βάλει τα κλειδιά. Ο γνώριμος ήχος της Ferrari προκαλεί τα βλέμματα των παρευρισκόμενων…  Αν το ύψος του, του επιτρέπει να φτάσει τα πεντάλ, τα χρησιμοποιεί όσο του επιτρέπει ο συνοδηγός. Διαφορετικά κρατάει το τιμόνι εντός της προστατευμένης πίστας για 10 γύρους οδήγησης ελεγχόμενης ταχύτητας έως 40χλμ/ώρα. Στο τέλος παίρνει αναμνηστικό Certificate της οδήγησης Ferrari για να τη θυμάται για πάντα!

Περιεχόμενα συσκευασίας δώρου:  Έντυπο Οδηγιών για την αξιοποίηση του δώρου, Voucher με 9μηνη ισχύ (το “εισιτήριο” της εμπειρίας), Ευχετήρια κάρτα, Extra δωράκι (λαχνός ή εκπτωτικό κουπόνι ή σελιδοδείκτης ή άλλο) και Επεξηγηματικό Φυλλάδιο. Πρωτότυπα δώρα εμπειρίας – άυλα δώρα Baladeur.

Σχόλια: Μια εμπειρία όνειρο για τα παιδιά! Ένα δώρο που θα το θυμούνται για πάντα στη ζωή τους! Baladeur.gr: Οι εμπνευστές και δημιουργοί των πρώτων οδηγικών εμπειριών Ferrari στην Ελλάδα!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], KERDISETO [4] , www.jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6], www.saveandwin.gr [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμoύς από το 1 ως το 715 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Ο τυχερός νικητής είναι:

Παναγιώτης Γεωργίου