- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ (31/5-1/6)

Το infokids.gr σε συνεργασία με το www.sevenart.gr [2] διενεργούν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες από 1 μονή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την προβολή ταινίας στα πλαίσια του αφιερώματος στον Θανάση Βέγγο, που διεξάγεται στον κινηματογράφο Τριανόν. 5 αναγνώστες θα παρακολουθήσουν την προβολή της Τρίτης 31 Μαΐου και άλλοι 5 την προβολή της Τετάρτης 1η Ιουνίου.
Ο κινηματογράφος Τριανόν, η εταιρεία διανομής New Star -σε συνεργασία με την Παπανδρέου ΑΕ και τον Ντίνο Κατσουρίδη- τιμώντας τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, παρουσιάζουν ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα, προβάλλοντας επτά κωμωδίες που σκηνοθέτησε και έκανε παραγωγή ο ίδιος ο Θανάσης Βέγγος, με την εταιρεία του «ΘΒ Ταινίες Γέλιου».

Το πρόγραμμα των προβολών διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 31 Μαΐου: Θου-Βου Φαλακρός Πράκτωρ- Επιχείρησις: Γης Μαδιάμ (18:30)
Τετάρτη 1 Ιουνίου: Ο Άνθρωπος που Έτρεχε πολύ (18:30)

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101, Τηλ.: 2108215469, 2108222702
Εισιτήριο εισόδου: 5 ευρώ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 31 Μαϊου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με το www.sevenart.gr [2] διενεργούν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες από 1 μονή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την προβολή ταινίας στα πλαίσια του αφιερώματος στον Θανάση Βέγγο, που διεξάγεται στον κινηματογράφο Τριανόν. Δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 30 Μαϊου έως και την Τρίτη 31 Μαϊου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 35 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Δέσποινα Ζώτα
2. Ελένη Σπανού
3. Αγγελίνα Παπαναστασάτου