Κερδίστε 10 σετ αξίας 36,50€ από το Body Shop με προϊόντα περιποίησης για το μπάνιο και το σώμα του μωρού σας

Το infokids.gr και η THE BODY SHOP, προσφέρουν ένα υπέροχο δώρο φροντίδας για το ευαίσθητο δερματάκι των μωρών σε 10 λιλιπούτιους αναγνώστες. Είναι απολύτως κατάλληλα για το μωρό σας διότι οι άνθρωποι της The Body Shop συνεχώς αναζητούν υπέροχα φυσικά συστατικά από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα προκειμένου να σας προσφέρουν προϊόντα γνωστά για την αποτελεσματικότητά τους.
Επιπλέον οι άνθρωποι της The Body Shop αγωνίζονται για την ορθολογική διαχείριση των πηγών του πλανήτη μας αναζητώντας εξαιρετικά φυσικά υλικά και συστατικά από όλο τον κόσμο για να τα συμπεριλάβουν στις σειρές προϊόντων τους.
Έτσι εξακολουθούν να είναι πρωτοπόροι, προμηθεύονται βιώσιμο φοινικέλαιο, διαθέτουν 100% ανακυκλωμένη συσκευασία, συγκεντρώνουν χρήματα και ενημερώνουν το κοινό προκειμένου να εμποδίσουν την εξάπλωση του HIV/AIDS και εξακολουθούν να στηρίζουν μη προνομιούχες κοινότητες σε όλο τον κόσμο μέσω του προγράμματος δικαίου εμπορίου που διαθέτουν, το Εμπόριο με Κοινότητες.
Για περισσότερα από 30 χρόνια η The Body Shop έχει την πεποίθηση ότι οι επιχειρήσεις έχουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Η φιλοσοφία αυτή εξακολουθεί να καθοδηγητής της σε ότι κάνει, επιτρέποντας στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο να γίνουν ‘ακτιβιστές’, απλώς επιλέγοντας τα προϊόντα τους. Όπως είπε η Dame Anita Roddick: “Ο ακτιβισμός δεν αναγράφεται στις ετικέτες των προϊόντων της The Body Shop ως συστατικό, αλλά όμως υπάρχει όπως ακριβώς το περγαμόντο και το έλαιο κάνναβης”.

Γι’ αυτό μπείτε στην κλήρωση, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί, και κερδίστε ένα από τα 10 σετ αξίας 36,50 € (έκαστο)με προϊόντα περιποίησης για το μπάνιο και το σώμα του μωρού σας.

Τι περιλαμβάνει το σετ

Buriti Baby Body Butter 15,50€
Περιέχει έλαιο buriti και ένα πλούσιο μίγμα από ήπια φυσικά συστατικά που διατηρούν την επιδερμίδα του μωρού απαλή.

Buriti Baby Shampoo 10,50€
Ένα σαμπουάν ήπιου καθαρισμού με σύσταση που δεν προκαλεί δάκρυα και
είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα του κεφαλιού των μωρών.

Buriti Baby Body Wash 10,50€
Ένα ήπιο αλλά αποτελεσματικό καθαριστικό σώματος.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την The Body Shop διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 10 νικητές θα κερδίσουν 1 σετ 3 προϊόντων από την The Body Shop, αξίας 36,50 € το ένα, με δεκτές συμμετοχές από Τρίτη 12 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2 μ.μ.
    Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα στο κατάστημα ΤΗΕ ΒΟDY SHOP, Σολωμού 4-6 & Στρατήγη, Ν. Ψυχικό (τηλ.210 6778940) μετά τη λήξη του διαγωνισμού και μόνον κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν οι αναπληρωματικοί. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr .
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων θα πρέπει να γίνεται εντός ενός μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

===========================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Α. Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.500 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 νικητές για προϊόντα περιποίησης Body Shop για το μπάνιο και το σώμα του μωρού σας.

Κι αφού η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί,
ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Μαρία Τσολιά
2. Ελευθερία Καραμπούλα
3. Ρούλα Πιθαμίτση
4. Αλεξάνδρα Κιζάκη
5. Βάσω Μπούτρη
6. Θάλεια Ροβιθάκη
7. Στεφανία Βουγιού
8. Βαρβάρα Παπαδοπούλου
9. Φωτεινή Γιακουμάτου
10. Ανδριάνα Χαζάπη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.