- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την κουκλοθεατρική παράσταση “Τα τρία γουρουνάκια” στο Θεατράκι του Θεάτρου Κούκλας (25/11)

Το «Θέατρο της Κούκλας» καθιερώνει κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα να δίνει παράσταση για γονείς και παιδιά, στις 12 το μεσημέρι στο θεατράκι του στα Κάτω Πατήσια στην οδό Ψαρουδάκη 34 . ( πλησίον του ηλεκτρικού, στάση Κάτω Πατήσια). Αυτή την Κυριακή 25 Nοεμβρίου θα παρουσιαστεί η μεγάλη επιτυχία του «Θεάτρου της Κούκλας» με τα «Τρία γουρουνάκια» που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους .

Απαραίτητη η κράτηση θέσεως λόγω της μικρής χωρητικότητας του θεάτρου και της μεγάλης ζήτησης της παράστασης.. Κρατήσεις καθημερινά 12 –2 στο τηλέφωνο 210-8323714 και στο 6977846575.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 2 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την κουκλοθεατρική παράσταση “Τα τρία γουρουνάκια” στο Θεατράκι του Θεάτρου Κούκλας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι! Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι- Χρι , Ο Χρου – Χρου και ο Χρο- Χρο ονειρεύονται να κτίσουν ένα καράβι και να γυρίσουν όλον τον κόσμο!

Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο βασισμένο στο ομώνυμο λαικό παραμύθι
Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Πλάτωνας Ανδριτσάκης
Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Τέρρυ Μήτρου, Ιρίνα Μπόικο

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 105 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κάτια Λογοθέτη

2. Παναγιώτα Μυσίρη