Κερδίστε 2 παιδικά ρολόγια, Hello Kitty & Adidas και 10 εκπτωτικά κουπόνια για γούρια από το www.e-oro.gr.

Το e-oro.gr, που αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Παππάς και το infokids.gr προσφέρουν σε 12 τυχερούς αναγνώστες από:
* Ένα κοριτσίστικο ρολόι χειρός Hello Kitty αξίας 36€ (δείτε το εδώ )
* Ένα αγορίστικο ρολόι χειρός Adidas αξίας 44€ (δείτε το εδώ)
* 10 εκπτωτικά κουπόνια αξίας 10€ για 2 συγκεκριμένα διακοσμητικά γούρια (δείτε το 1. εδώ
και το 2 εδώ). Τα δύο γούρια είναι από επιχρυσωμένο ασήμι 925, με αληθινά φύλλα που έχουν αποξηραθεί και στη συνέχεια έχουν υποστεί κέρωμα και επιχρύσωμα-επιπλατίνωμα.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί και να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 στις 14.00 μ.μ. Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 12 τυχερούς!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές θα παραλάβουν ταχυδρομικά τα ρολόγια με χρέωση του e-oro.gr. Σχετικά με τα εκπτωτικά κουπόνια, μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα σας αποσταλούν κάποιοι κωδικοί. Γνωρίζοντας ο καθένας τον κωδικό του, τον χρησιμοποιεί στην παραγγελία του. Επιπλέον, όποιος θέλει μπορεί να περάσει και από τα καταστήματα του e-oro.gr:
1ο Κατάστημα: Ωρωπού 78, ΓΑΛΑΤΣΙ
2ο Κατάστημα: Ναρκίσου 1, ΓΑΛΑΤΣΙ
Τ.Κ.: 11146
Τηλ: 800 11 29100
Τηλ: 210 2927775
E-mail: [email protected]

Λίγα λόγια για την www.e-oro.gr
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1979, με έδρα το Γαλάτσι, από τον Βασίλη Παππά και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο χώρο της χονδρικής και λιανικής πώλησης κοσμημάτων.
Σήμερα διαθέτει δύο σύγχρονα φυσικά καταστήματα στην περιοχή του Γαλατσίου στα οποία, πέρα των κοσμημάτων, φιλοξενεί και πάνω από 40 διαφορετικά fashion brands.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-oro.gr αποτελεί την φυσική εξέλιξη της εταιρίας και έρχεται να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για γρήγορες, εύκολες και κυρίως αξιόπιστες αγορές.
30 χρόνια τώρα, πυρήνα της φιλοσοφίας και λειτουργίας της εταιρίας ΠΑΠΠΑΣ αποτελεί η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της. Η ιδανική σχέση τιμής – ποιότητας, η ποικιλία των προϊόντων και η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση με σεβασμό στην προσωπικότητα του πελάτη αποτελούν την αναγκαία συνθήκη εφαρμογής της φιλοσοφίας αυτής.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την www.e-oro.gr διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 12 νικητές θα κερδίσουν από ένα δώρο με δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 12 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 12 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 12 αριθμούς από το 1 ως το 1.392 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 12 νικητές.

=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Ειρήνη Γκοδοσίδου, ρολόι
2. Βάσω Αλατζά, ρολόι
3. Κατερίνα Σωτηροπούλου, GC-EUBG-U2X7-Q2DN

4. Χαρά Μπεργιάννη, GC-TBAQ-EMVR-JNKY

5. Ολυμπία Κωνσταντινίδου, GC-R17J-Z89G-6GK9

6. Ζαχαρίας Δερβίσης, GC-YRG2-MQQK-0STB

7. Χριστίνα Σιδέρη, GC-94GV-06Y7-LTZ8

8. Ιωάννα Μπούτα, GC-3VAW-AK1A-DKBW

9. Κωνσταντίνα Αδρασκέλα, GC-18GA-FQC3-RAWM

10. Αλέξανδρος Καυκάς, GC-EZKC-FEQT-AJES

11. Εύη Καρνασιώτου-Οικονόμου, GC-ACPN-43MB-C5HR

12. Λίνα Σαλβάνου, GC-7POI-FZWH-FYDA

Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν με το κατάστημα, λέγοντας τον κωδικό τους για να παραλάβουν το γούρι τους.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.