Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για… “Μια Σταχτοπούτα” στο Θέατρο Κάππα (5&6/02)

To infokids.gr σε συνεργασία με τη We Promotion διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 και ακόμη 10 τυχεροί για την παράσταση της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Το μύθο της Σταχτοπούτας και το ταξίδι του στο χρόνο παρουσιάζει, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια η 5η Εποχή/Τέχνης στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ.
Το έργο, βασισμένο στη γνωστή Σταχτοπούτα του Σαρλ Περό, φιλοδοξεί να ερμηνεύσει το μύθο μέσα απ’ το βλέμμα του εικοστού πρώτου αιώνα ενώ η σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη φιλοδοξεί να διατηρήσει τη διαχρονικότητα και τη φρεσκάδα του ανιχνεύοντας δρόμους που συνδυάζουν το σύγχρονο με το κλασικό προσφέροντας ένα σκηνικό θέαμα με έμφαση στον καθαρό σκηνικό λόγο. Οι θεατές θα συναντήσουν στην παράσταση τόσο το θέατρο όσο και το μπαλέτο, το σύγχρονο χορό, την όπερα, το μιούζικαλ, το τραγούδι, το κουκλοθέατρο και το video art.

Μουσικές από τα ομώνυμα μπαλέτα των Σ. Προκόφιεφ και Γ. Στράους συνυπάρχουν με σύγχρονες μουσικές και τραγούδια που έγραψε για τις ανάγκες της παράστασης ο συνθέτης Θοδωρής Οικονόμου.
Στόχος της παράστασης να φορτίσει την ευαισθησία του παιδιού μυώντας το σ’ έναν κόσμο των τεχνών και δημιουργώντας μια νέα αντίληψη για το θέατρο για παιδιά , αλλά και σε θεατές κάθε ηλικίας, απαλλαγμένη από τηλεοπτικά κακέκτυπα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο-Σκηνοθεσία ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ
Μουσική Σ. ΠΡΟΚΟΦΙΕΦ – Γ. ΣΤΡΑΟΥΣ- Θ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Σκηνικό- κοστούμια ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΑΣ
Χορογραφίες ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ
Video Αrt ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΜΟΥΡΗΣ
Φωτισμοί ΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Συνεργάτης σκηνοθέτης ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ
Διεύθυνση παραγωγής ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Παίζουν οι ηθοποιοί:
MΑΡΙΑΝΘΗ ΦΩΤΑΚΗ- ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΦΑΙΣ – ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ – ΑΝΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ – ΑΡΕΤΗ ΠΑΣΧΑΛΗ- ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑΞΑ – ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΥ

Πληροφορίες : Θέατρο ΚΑΠΠΑ, Κυψέλης 2- τηλ. 210 8831068 και www.ticketservices.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τη We Promotion διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου και της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2011.

h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμούς από το 1 ως το 270 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 20 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

Για το Σάββατο

1. Βαγγέλης Σανιδάς

2. Γιώτα Πετροπούλου

3. Ηλίας Φακάς

4. Αναστασία Αρδούνη

5. Ελένη Μπέκα

6. Ελένη Αγριμανάκη

7. Άλκηστις Μαρία Μπαταγιάννη

8. Γεράσιμος Σέρρας

9. Μαίρη Βαφειάδη

10. Αντωνία Μπακάλη

Κυριακή
1. Βάνα Βέλτσα

2. Μαρία Ασημακοπούλου

3. Ηλέκτρα Κανέστρι

4. Κατερίνα Γεωργαντά

5. Σωτηρία Φώτη

6. Σοφία Μενδρινού

7. Ελευθερία Καραγιάννη

8. Δημήτρης Πολίτης

9. Γιάννης Δρακόπουλος

10. Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.