- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για τους “Άθλους του Ηρακλή” στο Θέατρο του Κέντρου Ελληνικού Κόσμου (30/10)

Το infokids.gr και το Θέατρον του Κέντρου Ελληνικού Κόσμου δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς αναγνώστες να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της νέας παιδικής θεατρικής παράστασης της Κάρμεν Ρουγγέρη “Οι Άθλοι του Ηρακλή” την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11:30.

Λίγα λόγια την παράσταση:

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζουμε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» το συναρπαστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμου του θεάτρου με αρωγό την Κάρμεν Ρουγγέρη. Φέτος αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον Ηρακλή και τους άθλους του. Η αγαπημένη των παιδιών, Κάρμεν Ρουγγέρη, αναφέρει για την παράσταση:
Παραμυθένια είναι η αντιμετώπισή μας αλλά συγχρόνως ακριβής. Βασισμένη πάνω σε ότι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων, που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας. Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:
-τη γέννηση του ήρωα
-τη ζωή του
-τους άθλους του
-την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων
-το θάνατό του
-και τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θα ζήσει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ίσος με αυτούς.

Οι άθλοι του Ηρακλή , θα παρουσιαστούν στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ», σε μία παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, πιστή στην ευρύτερη φιλοσοφία του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για τη χρήση της νέας τεχνολογίας στην εκπαίδευση και τη διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού.

Αξιοποιώντας τις άρτιες εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του «ΘΕΑΤΡΟΝ», σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση με χαρισματικούς ηθοποιούς, με πλούσια σκηνικά και εκπληκτικά κοστούμια από την Χριστίνα Κουλουμπή , εξαιρετική μουσική από τον Γιάννη Μακρίδη, και εμπνευσμένη χορογραφία από τον Πέτρο Γάλλια .
Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, με το μοναδικό της ταλέντο να εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. Είναι μια αφορμή να ξαναθυμηθούμε τους ήρωες μας σε μια εποχή που τους έχουμε τόση πολλή ανάγκη!.

Παραστάσεις:
Κάθε Κυριακή στις 11:30 & 15:.00
Για σχολεία, καθημερινά μετά από συνεννόηση, στο ΤΕΧΝΙS τηλ.: 210 9345 378

Προπώληση εισιτηρίων:

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254 – Ταύρος
Τηλ.: 212 254 0313

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 16.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το infokids.gr και το Θέατρον του Κέντρου Ελληνικού Κόσμου δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς αναγνώστες να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της νέας παιδικής θεατρικής παράστασης της Κάρμεν Ρουγγέρη “Οι Άθλοι του Ηρακλή” την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11:30. Δεκτές συμμετοχές από Πέμπτη 27 έως Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, στις 16.00 μ.μ.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 20 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdiseto.blogspot.com/ [4] και jaba.gr [5]

 
h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμούς από το 1 ως το 528 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 20 τυχερούς νικητές.

Οι νικητές μας που θα απολαύσουν την παράσταση της πολυαγαπημένης Κάρμεν Ρουγγέρη την Κυριακή είναι:

1. Μαριαλένα Καρά

2. Αντώνης Καπάταης

3. Μαρία Κουτσογεωργοπούλου

4. Σοφία Βελεντζά

5. Μαριαλένα Εμμανουηλίδη

6. Ιωάννα Ξυνοπούλου

7. Κική Σερεμέτη

8. Μαρία Κανελλάκη

9. Μαρία Δόκα

10. Μαρία Κυρατζή

11. Μαρία Κομματά

12. Μαρία Σιδέρη

13. Βιβή Κώτση

14. Βασιλική Δημητρίου

15. Χριστίνα Τερτίπη

16. Μαρία Χαλόφτη

17. Αναστασία Κοσιάδου

18. Αργυρώ Κουτσουφλάκη

19. Νίκη Κολιοδέδε

20. Ευαγγελία Θωμόγλου