- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Σύρμα και Χάντρα» των εκδόσεων Μύρτος

Σας αρέσει να φτιάχνετε χειροποίητα κοσμήματα; Για τον εαυτό σας, τις φίλες σας ή τις μικρές δεσποινίδες της ζωής σας; Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα μυστικά του χειροποίητου κοσμήματος, μέσα από το βιβλίο της Αθανασίας Μπούρα «Σύρμα και Χάντρα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος, αλλά και να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας προκειμένου να κερδίσετε 3 αντίτυπα.

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να σας μυήσει στον κόσμο του κοσμήματος και να σας μάθει τις τεχνικές της δημιουργίας του, με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Εύκολες οδηγίες και έγχρωμες εικόνες σας δείχνουν βήμα προς βήμα πώς να δημιουργήσετε κοσμήματα με σύρμα και χάντρες. Από βραχιόλια και σκουλαρίκια, έως δαχτυλίδια, μενταγιόν και κολιέ. Αυτοσχεδιάστε, αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε δικά σας μοναδικά κοσμήματα.

Μύρτος Εκδόσεις
Αγ.Λαύρας 24 153 44 Γέρακας
Τηλ. 210-8028828, Fax 210-8028889.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδίο (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαϊου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το infokids και οι εκδόσεις Μύρτος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου “Σύρμα και Χάντρα» της συγγραφέως Αθανασίας Μπούρα.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdiseto.blogspot.com/ [4], www.jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6], www.saveandwin.gr [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 1.165 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Δέσποινα Χαρίσκου

2. Σταθούλα Ηλιάδου

3. Κλέλια Μπεζάκη