- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Καινούργιοι γονείς για καινούργια παιδιά”

Επιτρέπεται στον γονιό να επιβάλλει στο παιδί του τις αντιλήψεις που ο ίδιος διαμόρφωσε και ενστερνίστηκε στο διάβα της ζωής του; Τι χρειάζεται να κάνουν οι γονείς; Κατανοεί ο γονιός, πώς αν επιθυμεί να αλλάξει συμπεριφορά το παιδί του χρειάζεται πρώτα να αλλάξει εκείνος τη δική του;

Σε αυτά τα καίρια ερωτήματα έρχεται να απαντήσει το νέο βιβλίο της οικογενειακής συμβούλου Ερατώς Χατζημιχαλάκη “Καινούργιοι γονείς για καινούργια παιδιά”. Με απλές εφαρμόσιμες συμβουλές προς του γονείς, έχει να προσθέσει στον σπουδαιότερο ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε, το ρόλο του γονιού, κάτι σπουδαιότερο από το να είναι κάποιος ένας απλός γεννήτορας σώματος. Εύκολο σε πολλά σημεία, περιεκτικό και πυκνό σε έννοιες και ιδέες σε άλλα, προσεγγίζει το γονεϊκό ρόλο δίνοντας επιλογές, που αν εφαρμοσθούν με σταθερότητα και ευγένεια, οδηγούν στο χτίσιμο της αυτοεκτίμησης. Γιατί όπως γράφει σε κάποιο σημείο του:

«Δεν σε αγαπώ γι’αυτό που έκανες.
Δεν σε αγαπώ γι’αυτό που δεν έκανες.
Σε αγαπώ γι’αυτό που είσαι, ό,τι κι αν είσαι»

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ένα από τους τρεις τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Καινούργιοι γονείς για καινούργια παιδιά” της οικογενειακής συμβούλου Ερατώς Χατζημιχαλάκη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 30 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdise-to.gr/ [4], www.jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6], www.saveandwin.gr [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 856 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κώστας Βλάντης

2. Εύη Βλάχου

3. Μαρία Ελένη Βακαλοπούλου