- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Ιπποκράτειος Διατροφή” των εκδόσεων Ιβίσκος

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ιβίσκος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ιπποκράτειος Διατροφή” του συγγραφέα Νίκου Λιάπη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Η τροφή να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακο η τροφή σου»

Όσο κι αν έχει γραφτεί και ειπωθεί αυτή η φράση-κλειδί του Ιπποκράτη, ελάχιστα κατανοητή παραμένει η μεγάλη και συμπυκνωμένη της αλήθεια.
Η σύγχρονη, κυρίαρχη τάση στην πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών δεν αναζητά τις αιτίες αλλά προσπαθεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα. Όμως, η έντονη τοξίνωση από την κακή διατροφή και το μολυσμένο περιβάλλον οδηγεί τον οργανισμό μας σε χρόνια φλεγμονή, η οποία αποτελεί τη βάση για την εξέλιξη των ασθενειών.
Η Ιπποκράτειος Διατροφή είναι ένα ολοκληρωμένο διατροφικό σύστημα που βασίζεται στις αρχές του μεγάλου Έλληνα γιατρού για την πρόληψη και τη θεραπεία μέσω των τροφών, αλλά και στη σοφία της ελληνικής παράδοσης. Χάρη στη μεγάλη αποτελεσματικότητά της, κερδίζει διαρκώς έδαφος και διεθνή αναγνώριση στο χώρο της εναλλακτικής, ολιστικής θεραπευτικής. Στηρίζεται στην κατανάλωση των ζωντανών, πλήρων, ανεπεξέργαστων τροφών όπως τα φρούτα, τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί και τα βότανα και ορίζει με σαφήνεια το τι δεν πρέπει αλλά και το τι πρέπει να τρώμε.

Η εφαρμογή της:

Καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες που τον φορτώνει ο σύγχρονος
τρόπος ζωής.
Προστατεύει την υγεία από αυτοάνοσες και φλεγμονώδεις παθήσεις –που
έχουν πλέον πάρει διαστάσεις επιδημίας– καταπολεμώντας τις αιτίες τους και όχι μόνο τα συμπτώματα.
Αδυνατίζει, οδηγώντας σε γρήγορη, υγιεινή και μόνιμη απώλεια του
περιττού βάρους.
Βελτιώνει εντυπωσιακά την ποιότητα ζωής, καταπολεμώντας αλλεργίες,
πονοκεφάλους, προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος, διαταραχές ύπνου και αρθριτικούς πόνους.
Χαρίζει υγεία, ζωντάνια, δύναμη κι ευεξία!

Συγγραφέας: Νίκος Λιάπης
Εκδόσεις: Ιβίσκος
Σελίδες: 208
ISBN 978-960-99929-5-4
Τιμή: 14,00 €

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ιβίσκος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ιπποκράτειος Διατροφή” του συγγραφέα Νίκου Λιάπη. Δεκτές συμμετοχές μέχρι Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 13.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2], nethall.gr [3], http://kerdiseto.blogspot.com [4], jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 976 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αικατερίνη Φακίνου

2. Μαρία Τσιτσέλα

3. Ευαγγελία Πανταζή