- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 θεραπείες ομορφιάς Le Secret Noir στο Nilaya Mystic Spa και 30% έκπτωση στις υπηρεσίες του!

Το Infokids.gr και το Nilaya Mystic Spa χαρίζουν σε 3 τυχερές αναγνώστριες από μία θεραπεία ομορφιάς Le Secret Noir αλλά και 30% έκπτωση σε όλες τις αναγνώστριές μας που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό και θα επισκεφτούν το Nilaya Mystic Spa.

Η θεραπεία Le Secret Noir – Η Ανατολή αποκαλύπτει τα μυστικά για μία τέλεια σιλουέτα!

Οι γυναίκες της Ανατολής, πάντα γνώριζαν πώς να χρησιμοποιούν τα μυστικά της φύσης και να πραγματοποιούν ιεροτελεστίες ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα! Το Nilaya Mystic Spa παρουσιάζει την ολοκαίνουρια θεραπεία – Le Secret Noir – εμπνευσμένη από την Ανατολή, που θα εκτοξεύσει αυτό το καλοκαίρι τη γοητεία σας στα ύψη!

Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία… μας αποκαλύπτουν το μυστικό για την τέλεια σιλουέτα που κρύβεται στο έλαιο nigelle – το έλαιο του μαύρου κύμινου ή αλλιώς «ο ευλογημένος σπόρος». Ένα εξαιρετικό Gommage με φυσικό πίλινγκ σώματος από άνθη πορτοκαλιάς, κρυστάλλους αλατιού, γλυκό αμυγδαλέλαιο, μέλι, βασιλικό πολτό και βιταμίνη Ε, θα προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και σύσφιξη στην επιδερμίδα, προετοιμάζοντάς τη για το massage με μια καταπληκτική κρέμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Nilaya Mystic Spa

Το NILAYA Mystic Spa είναι ένα day spa που λειτουργεί στην Κηφισιά από το 2003 έχοντας καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα day spa της Αττικής. Η φιλοσοφία του NILAYA Mystic Spa βασίζεται στα ιδεώδη της φιλοσοφίας της Ανατολής, σύμφωνα με την οποία η αρμονία μεταξύ του σώματος και του πνεύματος είναι η πηγή της πραγματικής ομορφιάς και υγείας. Το NILAYA Mystic Spa παρέχει θεραπείες που εκπληρώνουν αυτή την ισορροπία και επιτυγχάνουν την απόδραση του ανθρώπου από την υλιστική καθημερινότητα, σε ένα περιβάλλον που σχεδιάστηκε με στόχο να αποκαταστήσει την επαφή του ανθρώπου με το σώμα και τις ρίζες του.

Σε ένα ζεν περιβάλλον, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας.

NILAYA MYSTIC SPA

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00,

Σάββατο
10:00 – 18:00

Στοιχεία Επικοινωνίας: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά,

210 8001130 – [email protected]

www.nilaya.gr [2]

Nilaya Mystic Spa -Facebook Fan Page: http://www.facebook.com/NilayaMysticSpa [3]

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το Nilaya Mystic Spa χαρίζουν σε 3 τυχερές αναγνώστριες από μία θεραπεία ομορφιάς Le Secret Noir αλλά και 30% έκπτωση σε όλες τις αναγνώστριές μας που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό και θα επισκεφτούν το Nilaya Mystic Spa. Δεκτές συμμετοχές από την Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 2.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει την τυχερή οικογένεια. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη, όπως και με e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
    * Μπορείτε να δείτε όλους τους διαγωνισμούς του infokids.gr -όπως και πολλούς άλλους ακόμη- και στο www.jaba.gr [4]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 1.345 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Αγγελική Χατζηιωσήφ

2. Μαρία Κωνσταντίνου

3. Σταυρούλα Μπαρμπαγεωργοπούλου

Για τις υπόλοιπες αναγνώστριες του infokids.gr ισχύει η έκπτωση 30% στις υπηρεσίες του Nilaya Mystic Spa, εφόσον επικοινωνήσουν για κράτηση πρώτα, αναφέροντας ότι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.