- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την “Συναυλία των Ζώων” στο Θέατρο Θυμέλη (23/10)

Το infokids.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Θυμέλη- Έλλη Βοζικιάδου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το παιδικό θεατρικό musical “Συναυλία των Ζώων” την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:15.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Τέσσερα ζωάκια, ένας γαϊδουράκος, ένας σκύλος, μία γάτα κι ένας κόκορας, βρίσκονται ξαφνικά χωρίς αφέντη. Κι επειδή και οι τέσσερις είναι «καλλίφωνοι», αποφασίζουν να κάνουν ένα μουσικό συγκρότημα και να ζήσουν από δω και πέρα τραγουδώντας.
Στο δρόμο για την πόλη, όπου θα δείξουν στο κοινό το μεγάλο τους ταλέντο, πολλά διασκεδαστικά συμβαίνουν. Καθώς προχωρούν πεινασμένα και κουρασμένα από το δρόμο βλέπουν ένα αγροτόσπιτο κι αποφασίζουν να μπούνε μέσα να περάσουν εκεί τη νύχτα. Από το παράθυρο όμως βλέπουν ένα ληστή μέσα στο σπίτι που κλέβει και τρώει και πίνει χορεύοντας και τραγουδώντας. Τα ζωάκια εξοργισμένα με το θράσος του, αποφασίζουν να τον διώξουν με μια…..Συναυλία…!!!!
Έντρομος από τις φωνές τους ο ληστής φεύγει τρέχοντας και από τη σύγχισή του αφήνει το σακούλι με τα κλεμμένα πράγματα. Τα ζώα ελεύθερα μπαίνουν στο αγροτόσπιτο και μετά από πλούσιο φαγοπότι το ρίχνουν στον ύπνο. Καταφθάνει όμως ξαφνικά ο ιδιοκτήτης και έκπληκτος που έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του θυμώνει. Αλλά όταν μαθαίνει ότι τα ζωάκια κατάφεραν να διώξουν τον κλέφτη, αφού τα ευχαριστήσει, θα τα κρατήσει για πάντα κοντά του!!!!

Θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία: Έλλη Βοζικιάδου
Μουσική: Διονύσης Κούτσης
Σκηνικά: Χαράλαμπος Σεπεντζής – Ειρήνη Χαρατσάρη
Κοστούμια: Έλσα Βώκου – Χαράλαμπος Σεπεντζής
Χορογραφίες: Έλλη Βοζικιάδου – Έλλη Λορέντη
Εκτέλεση μουσικής: Βασίλης Ποτήρης
Μουσική διδασκαλία: Λόρνα Κούτση
Φωτισμοί: Νίκος Τσελές – Ανδρέας Ευριπίδου
Ηθοποιοί: Μιράντα Κοροβίλα (β’ διανομή Μαρία Δρακοπούλου), Μαρία Στάβαρη (β’ διανομή Έλλη Λορέντη), Κωνσταντίνος Τσιομίδης, Κωνσταντίνα Χαρατσάρη και Φιλίνη Παναγιωτοπούλου.

Διάρκεια: 90΄

Έναρξη παραστάσεων: Σάββατο 15 Οκτωβρίου. (Οι παραστάσεις θα διακοπούν στις 20 Νοεμβρίου 2011 προκειμένου ν’ ανέβει η εορταστική παιδική παράσταση «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ» και θα συνεχιστούν από 14 Ιανουαρίου 2012 μέχρι Κυριακή Βαΐων).

Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο 16.00΄ και Κυριακή 11.15΄ και 16.00΄.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ γενική είσοδος. Ειδική έκπτωση 50% για ανέργους και πολυτέκνους με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, κάρτας ανεργίας ή κάρτας πολυτέκνων στο ταμείο του θεάτρου.
Τιμή εισιτηρίου για group άνω των 20 ατόμων 8 ευρώ το άτομο.

Καθημερινές προγραμματισμένες παραστάσεις για μαθητές με ειδική τιμή εισιτηρίου.

Το ευρύχωρο και ειδικά διαμορφωμένο φουαγιέ του θεάτρου μας προσφέρεται για διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων (πάρτι γενεθλίων, εορτών κ.α.) πριν ή μετά την παράσταση.

Πάρκινγκ: Πλησίον θεάτρου (ειδική τιμή 5 ευρώ μόνο για τους πελάτες μας με την επίδειξη του εισιτηρίου).

Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των παραστάσεων του Θεάτρου Θυμέλη.

Θέατρο Θυμέλη
Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής
τηλ./φαξ: 210-8657677

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το infokids.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Θυμέλη- Έλλη Βοζικιάδου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το παιδικό θεατρικό musical “Συναυλία των Ζώων” την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:15. Δεκτές συμμετοχές από Δευτέρα 17 έως Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 12.00 μ.μ.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdiseto.blogspot.com/ [4] και jaba.gr [5]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 405 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί αναγνώστες μας που θα παρακολουθήσουν την παράσταση είναι:

1. Άννα Λούρμπα

2. Αρχοντούλα Κοιλάκου

3. Νίκος Παύλου

4. Μαρία Κουτσογεωργοπούλου