- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;” στον Κινητήρα Studio (26/5)

Το infokids.gr και η Ομάδα «Θέατρο Ρετρό» διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τέσσερις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Από που πάνε για το κάστρο, παρακαλώ» στο Κινητήρας Studio το Σάββατο 26 Mαίου στις 17:30.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το έργο για παιδιά «Από που πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;» είναι βασισμένο σε Νορβηγικό μύθο και παρακολουθεί τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ έναν μυστηριώδη λευκό αρκούδο που μιλάει, και μια φτωχή κοπέλα που τον ακολουθεί στο πλούσιο κάστρο του, με αντάλλαγμα τη σωτηρία απ’ την πείνα της φτωχής οικογένειας της.
Τα πράγματα όμως στη ζωή – όπως και στο παραμύθι μας – δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται και σύντομα το κορίτσι ανακαλύπτει ότι ο λευκός αρκούδος, έχει ένα μυστικό όπου εκείνη θα πρέπει να αποδεχτεί και να ζήσει με αυτό γιατί αλλιώς θα πάθουν και οι δύο μεγάλο κακό. Οι συμβουλές όμως της μητέρας της που θέλει να την προστατεύσει θα την οδηγήσουν στο να κάνει ένα λάθος, τις συνέπειες του οποίου θα πρέπει να δείτε την παράσταση μας για ν’ ανακαλύψετε.
Μια παράσταση που μιλά για την δύναμη της αγάπης, της εμπιστοσύνης, τη σημασία της συγχώρεσης και των επιλογών στη ζωή, καθώς και το πλήθος των δοκιμασιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν δύο νέοι τη σήμερον -και την τότε- ημέρα μέχρι να κατορθώσουν να είναι ουσιαστικά μαζί και να κατακτήσουν το δικό τους «…και ζήσαν αυτοί καλύτερα».Το ‘Θέατρο Ρετρό’ είναι μια ομάδα, αυθύπαρκτη και ανεξάρτητη, με κύριο στόχο το ανέβασμα παραστάσεων που αφορούν το παιδί και το παιδί μέσα μας.
Οι κώδικες της θεατρικής γραφής, δραματουργίας και υποκριτικής της ομάδας, είναι εξίσου αναγνωρίσιμοι, απ’ τα παιδιά όσο κι από το ενήλικο κοινό και στοχεύουν στη διηλικιακή κατεύθυνση του όλου εγχειρήματος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συλληψη ιδέας – Μαργαρίτα Kυραγιάννη, Αγγελική Φράγκου
Συγγραφή-Διασκευή Κειμένου – Μαργαρίτα Κυραγιάννη
Σκηνοθεσία – Αθηνά Αρσένη
Πρωτότυπη μουσική- Νίκος Βατικιώτης
Επιμέλεια Μουσικής – Μαργαρίτα Κυραγιάννη
Σκηνικό – Άννα Μαγουλιώτη
Κοστούμια – Άννα Μαγουλιώτη, Ναντίνα Παπανικολάου
Χορογραφία – Ελένη Ψαρρά
Επιμέλεια Κίνησης – Μαρία Ιωάννου
Φωτογραφίες – Έλενα Κυπριώτη
Παραγωγή- Ομάδα «Θέατρο Ρετρό»
Υπεύθυνη προβολής – Δέσποινα Κραουνάκη

ΠΑΙΖΟΥΝ
Νίκος Βατικιώτης, Νάντια Συρίου, Αγγελική Φράγκου

Η παράσταση έχει την δυνατότητα μεταφοράς και παρουσίασης στα σχολεία

Πού: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Studio, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, Αθήνα
Πότε: Από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 27 Μαΐου, κάθε Σάββατο 17.30
Τηλέφωνο: 210.9248328,
Κρατήσεις: 6983-434636
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαίου, στις 12.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

        • Το infokids.gr και η Ομάδα «Θέατρο Ρετρό» διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τέσσερις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Από που πάνε για το κάστρο, παρακαλώ» στο Κινητήρας Studio το Σάββατο 26 Μαίου στις 17:30
        • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
        • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
        • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
        • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
        • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
        • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
        • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdiseto.blogspot.com/ [4], www.jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6], www.saveandwin.gr [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 587 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Σοφία Σωτηριάδου

2. Ευαγγελία Γουναρίδου

3. Σωτηρία Μπουτοπούλου

4. Πηνελόπη Ευθυμίου