Κερδίστε 4 προσκλήσεις για τον Πουλτσινέλα

Το infokids.gr και ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μορφές Έκφρασης σάς προσφέρουν τέσσερις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Πουλτσινέλα και το Γελαστό Δάσος», το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για την παράσταση…
Ο Πουλτσινέλα είναι μια μικρή ξύλινη κούκλα που ονειρεύεται να κόψει τα σκοινιά της για να ζήσει ελεύθερη. Ένα μαγικό βράδυ κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και ξεκινάει όλο χαρά για την καινούργια του ζωή. Όταν όμως φτάνει στο δάσος, μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει. Το δάσος είναι γκρίζο και έρημο, τα ζώα τρομαγμένα ζουν κρυμμένα μέσα στις φωλιές τους και τα πουλιά δεν κελαηδούν ποτέ. Ο κακός ήρωας του παραμυθιού, ο Πάποκ έχει σκορπίσει το φόβο και τον τρόμο σε κάθε ζωντανό πλάσμα και ονειρεύεται να κάψει και να εξαφανίσει το δάσος για πάντα. Έτσι ξεκινάει η μεγάλη περιπέτεια του Πουλτσινέλα, που καλείται να ξανακάνει αυτό το θλιμμένο δάσος ν’ ανθίσει και να ξαναγεμίσει με γέλια και χαρά.

Ο Πουλτσινέλα είναι η μαριονέτα που ο Θωμάς Κινδύνης σκηνοθετεί για να περάσει στα παιδιά (αλλά και στους μεγάλους) την ευαισθησία και τη γνώση που έχει ως μουσικοπαιδαγωγός σε μια κορυφαία μουσικοθεατρική παράσταση. Τα παιδιά σκέφτονται, αποτυπώνουν, ξεπερνούν τον παιδικό τους φόβο και εκτίθενται στα φώτα και τη σκηνή μαζί με τους ηθοποιούς παίζοντας και δίνοντας λύσεις. Τραγουδάνε και παρασύρονται σε ένα παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί για να τους μάθει να αγαπάνε, να κάνουν φίλους και να αποφασίζουν για τη ζωή τους. Η αισθητική της παράστασης αποτυπώνεται στα χαμόγελα των παιδιών και στον ενθουσιασμό των μεγάλων. Η παράσταση αυτή καθοδηγούμενη από την ανάγκη για μουσική διαπαιδαγώγηση, ανεβάζει το δείκτη ποιότητας στα πλαίσια του παιδικού θεάματος.

Παραστάσεις: Σάββατο 18.00
Κυριακή 11.00 & 13.00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email) .
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 τυχερούς.

===============================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού για τις 4 διπλές προσκλήσεις για τον Πουλτσινέλα ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά: Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 8 αριθμούς (χρειάζονται και τέσσερις αναπληρωματικοί) από το 1 ως το 111 (όσες και οι συμμετοχές) θα έχει επιλέξει στην ουσία και τους τέσσερις νικητές.
Φυσικά δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχει λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

===============================================================

Αγαπητοί Φίλοι, η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
1) Σουζάνα Χατζιδάκη
2) Αθηνά Χριστοπούλου
3) Αθηνά Χειμαριού
4) Ελίνα Χάβελε

Αναπληρωματικοί είναι:
1) Φωτεινή Γιακουμάτου
2) Παναγιώτα Διδαχου
3) Γιώργος Κρυσταλης
4) Κυριακή Γιανούτσου

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του εισιτηρίου σας.

Με Εκτίμηση,
Infokids.gr Team


Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.