- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για την ταινία κινουμένων σχεδίων “Η εποχή των παγετώνων” στο Σινέ Παράδεισος (16/6)

Το infokids σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 40 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων “Η εποχή των παγετώνων” στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 18:30.

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ:

Το «Σινέ Παράδεισος» για άλλη μια φορά επιδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία δημιουργώντας ένα παιδικό φεστιβάλ διάρκειας 24 ημερών (από τις 15/6 μέχρι τις 8/7), με δύο προβολές καθημερινά (στις 18:30 και 20:15) στη χειμερινή αίθουσα, προσκαλώντας όλους του τους μικρούς και μεγάλους φίλους σε μια γιορτή του παιδικού κινηματογράφου, με γενική είσοδο 1,2 € ή με κάρτα τεσσάρων προβολών 4,5 €.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Είκοσι χιλιάδες χρόνια πριν. Η εποχή των παγετώνων έχει αρχίσει. Η Γη είναι ένας θαυμαστός κόσμος γεμάτος κινδύνους. Προκειμένου να αποφύγουν το κρύο, τα μεγαλοπρεπή πλάσματα του πλανήτη και μερικά μικρά και νωθρά μεταναστεύουν προς το νότο.Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ένα μαλλιαρό μαμούθ που απαντά στο όνομα Μάνι και του αρέσει να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο και ένας γιγάντιος βραδύποδας που τον λένε Σιντ, ο οποίος απολαμβάνει να μην κάνει τίποτα, με τον δικό του τρόπο. Όταν ο Σιντ «υιοθετεί» τον Μάνι ως προστάτη του, το μαμούθ κάνει ότι μπορεί για να ξεφορτωθεί το ενοχλητικό «φορτίο».Αυτή όμως δεν είναι παρά η αρχή των προβλημάτων του: με κάποιο τρόπο, ο Σιντ κατάφερε να τον πείσει να βοηθήσουν ένα ανθρώπινο πλασματάκι να βρει την οικογένειά του. Βλέποντας το μωρό σαν λαχταριστό έδεσμα, στην παρέα τους προστίθεται ο Ντιέγκο, ένας κουτοπόνηρος τίγρης.Στο μεταξύ, ένα άλλο πλάσμα, ένας προϊστορικός σκίουρος / ποντικός, ο Σκρατ, προσπαθεί απεγνωσμένα να ολοκληρώσει το σκοπό της ζωής του να θάψει ένα βελανίδι το οποίο, αλίμονο, πυροδοτεί αδιανόητου μεγέθους καταστροφές.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 11.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το infokids σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 40 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων “Η εποχή των παγετώνων” στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 18:30
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 40 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdiseto.blogspot.com/ [4], www.jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6], www.saveandwin.gr [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 40 αριθμούς από το 1 ως το 1.095 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γρηγόριος Λιμπεράτος

2. Θεανώ Καραμέτσου

3. Βασίλης Τσεσμελής

4. Μαρία Τερζανίδου

5. Ελένη Τίγκα

6. Φωτεινή Πλατή

7. Μαρία Κούμπουλα

8. Κων/να Μπλάνα

9. Θοδωρής Κλεφτογιάννης

10. Ναταλία Γρηγοριάδου

11. Ασπασία Αλεξανδρή

12. Μιχάλης Σταματίκος

13. Μαρία Γεωργοπούλου

14. Ελένη Χαλατσάκη

15. Κατερίνα Σκριβάνου

16. Μιχάλης Θεολόγος

17. Παναγιώτα Γαλανού

18. Καλλιόπη Αργυρούδη

19. Αργυρώ Αραμπατζόγλου

20. Ελευθερία Ξανθάκη

21. Ειρήνη Ζούπα

22. Μαρία Μιμίκου

23. Ελεονόρα Βεκιάρογλου

24. Ανθή Μαρουδίτσα

25. Άντζελα Ροδίτη

26. Χριστίνα Καρακούλα

27. Ελένη Κοτζιά Σοφαντζή

28. Άννα Καπράλου

29. Ευγενία Σταυριάνου

30. Νίκη Γκούργκουλα

31. Βασιλική Σαμαρτζή

32. Βασιλική Ψαροπούλου

33. Χρυσή Ταμπουρίδου

34. Αθανασία Νέστορα

35. Αριστείδης Καθοπούλης

36. Ναταλία Μουταφίδου

37. Βασιλική Καββαδά

38. Μαρία Κόκκορη

39. Αλεξάνδρα Στριμένου

40. Αλεξάνδρα Υφαντή