Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο” στο Θέατρο Πρόβα (2/12)

Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Πρόβα επαναλαμβάνει για 3η συνεχή σεζόν το έργο των Κοραλίας Τσόγκα και Εύης Μητσοπούλου, «Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο».Το έργο είναι μια σπαρταριστή κωμωδία, εμπνευσμένη από την παγκόσμια και την ελληνική μυθολογία.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παιδική παράσταση “Πραμύθια φύτρωσαν στον κήπο” την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Θέατρο Πρόβα.

Η υπόθεση του έργου:

Το παραμύθι ξεκινά με τη μικρή Βιολέτα που παίζει στον όμορφο κήπο της γιαγιάς της ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια. Όταν κόβει ένα τριαντάφυλλο αυτό αρχίζει να κλαίει γιατί πονάει. Τα λουλούδια της εξηγούν ότι ήταν κάποτε άνθρωποι και της αφηγούνται τις ιστορίες τους. Έτσι η Βιολέτα μαζί με τους μικρούς θεατές μαθαίνει ότι κάθε λουλούδι έχει τη δική του ξεχωριστή καταγωγή και το δικό του όνομα. Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι των παλιών μύθων του κόσμου, ο κήπος της γιαγιάς μεταμορφώνεται σε μεγάλο κήπο της γης κι αρχίζει να ζωντανεύει και μαζί του όλες οι ιστορίες που διηγούνται τα λουλούδια με πολύ κέφι, χιούμορ και ευαισθησία.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κοραλία Τσόγκα, Εύη Μητσοπούλου
Σκηνικά-Κοστούμια: Αναστασία Κουτουμάνου
Μουσική: Κυριάκος Κατσιαδράμης
Βοηθός σκηνοθέτη: Δάφνη Μπεθάνη
Φωτογραφίες: Σπύρος Περδίου
Φωτισμοί: Αχιλλέας Κουτσούρης
Ηλεκρολόγος: Ιάσων Χαρχαλάκης

Κάθε Κυριακή στις 12.00
Είσοδος 10 ευρώ

Παίζουν:
Βάσια Αργέντη, Θοδωρής Τούμπανος, Γιάννης Χαντέλης, Ελευθερία Στεργίδου, Βασίλης Τσιγκριστάρης
Πληροφορίες εκδήλωσης

Θέατρο Πρόβα
Ηπείρου 39 & Αχαρνών, Αθήνα,
2108818326

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνιμσό για να κερδίσετε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παιδική παράσταση “Πραμύθια φύτρωσαν στον κήπο” την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Θέατρο Πρόβα
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμoύς από το 1 ως το 206 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Καλλιόπη Νέστορα

2. Αγγελική Βασιλάκη

3. Δημήτρης Ρηγόπουλος

4. Ελένη Σταχτιάρη

5. Γαβριήλ Θώμογλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.