- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το 3ο Φεστιβάλ Μαγείας στο Badminton (8/2)

Το infokids.gr και το Θέατρο Badminton δίνουν τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούες αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό 3ο Φεστιβάλ Μαγείας που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Badminton την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 20:30.

Ας γνωρίσουμε το Φεστιβάλ:

Το Θέατρο Badminton παρουσιάζει το εντυπωσιακό 3rd World Magic Festival, του οποίου φετινό θέμα είναι η κωμωδία από τις 8 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Τόσο εντυπωσιακά, τόσο απίστευτα πλέον και τέτοιας «μαθηματικής» ακρίβειας που φτάνουν στα όρια της επιστήμης. Είναι όμως ό, τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η τέχνη της σύγχρονης μαγείας και μάλιστα από τους πιο εμβληματικούς εκπροσώπους της. Το γεγονός μάλιστα ότι οι έξι κορυφαίοι μάγοι και ταχυδακτυλουργοί του κόσμου αυτή τη στιγμή, μοιράζονται για λίγες ημέρες την ίδια σκηνή -κάτι που σπάνια συμβαίνει- κάνει το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγείας μια εντελώς μοναδική εμπειρία. Όπως μοναδικός είναι και ο τρόπος που κάθε ένας από τους «προβοκάτορες του αληθινού» που θα καταλάβουν τη σκηνή του θεάτρου Badminton, θα επιχειρήσει να φτάσει στα όρια τους, ή και πέρα από αυτά, τις αισθήσεις μας και να μας ταξιδέψει στις πιο γοητευτικές περιοχές της συνείδησης, εκεί όπου θα αναρωτηθείτε -και θα αναθεωρήσετε- το τι είναι τελικά αληθινό και τι φανταστικό. Έχοντας το δικό του προσωπικό στυλ και «ειδίκευση», κάθε μέλος αυτής της ξεχωριστής Dream Team θα σας κρατήσει με κομμένη την ανάσα όπως κάνει στα μεγαλύτερα θέατρα και μιούζικ χολ του κόσμου. Η μαγεία όμως δεν σταματά εδώ. Χιούμορ και πολλές εκπλήξεις για το κοινό δημιουργούν ένα μοναδικό performance που καθηλώνει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Θεατρικά εφέ και στοιχεία stand up comedy και παντομίμας κάνουν το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγείας αυτό που πολλοί ονομάζουν A Lifetime Experience. Μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας. Και στη φαντασία σας.

Πού: Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος στρατού, Γουδή
Ποτε: 8, 9 & 10 Φεβρουαρίου στις 20:30, 11 Φεβρουαρίου στις 17:00 & 21:00, 12 Φεβρουαρίου στις 11:30, 15:30 & 19:30
Τιμές εισιτηρίων: ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ: Α ΖΩΝΗ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 45€, ΠΑΙΔΙΚΑ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΑ 30€, Β ΖΩΝΗ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 34€, ΠΑΙΔΙΚΑ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΑ 22€, Γ ΖΩΝΗ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 25€, ΠΑΙΔΙΚΑ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΑ 15€, Δ ΖΩΝΗ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 16€, ΠΑΙΔΙΚΑ / ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΑ 8€ και ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Α ΖΩΝΗ 30€, Β ΖΩΝΗ 22€, Γ ΖΩΝΗ 15€, Δ ΖΩΝΗ 8€
Προπώληση εισιτηρίων 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, www.viva.gr στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και το Θέατρο Badminton δίνουν τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούες αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό 3ο Φεστιβάλ Μαγείας που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Badminton την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 20:30.Δεκτές συμμετοχές έως την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 13.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2], nethall.gr [3], http://kerdiseto.blogspot.com [4], jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 676 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ελένη Στάχτιαρη

2. Παυλίνα Μέντη

3. Τζόρτζια Δαιλά

4. Σπύρος Γραμματόπουλος

5. Θεοδώρα Τζανετάκη