Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ» του Ευγένιου Τριβιζά, στο θέατρο ΖΙΝΑ! (30/10)

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κερδίστε 1 από τις 5 διπλές προσκλήσεις για την υπέροχη παράσταση «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα» του Ευγένιου Τριβιζά, στο θέατρο ΖΙΝΑ. Οι 5 διπλές προσκλήσεις είναι για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 12.00.

Ας γνωρίσουμε την παράσταση:

«Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα» είναι μια σπαρταριστή ανατροπή του παραδοσιακού μύθου που παρουσιάζει φέτος ο «ΘΙΑΣΟΣ ‘81»!
Μια απολαυστική μουσική περιπέτεια από τον «ποιητή παραμυθιών» και «μαιτρ των ανατροπών», σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ» αποτελεί μια σπαρταριστή ανατροπή του παραδοσιακού μύθου και είναι ένα αλληγορικό έργο με θέμα την υπεροψία, τη φιλία και την αξία της τέχνης στη ζωή.

Σαράντα λαχταριστά σπυριά ροδιού, ένας δαιμόνιος κυνηγός ταλέντων, δυο μυρμήγκια χωρίς ούτε ένα φίλο, που ετοιμάζονται για τον χειμώνα που θα κρατήσει έναν αιώνα, ένας μονόφθαλμος τυφλοπόντικας με την ασύλληπτη συμμορία του, δυο εύπορες κότες με τζακούζι στο κοτέτσι κι ένα ανέμελο τζιτζίκι, βιρτουόζος του μαντολίνου, είναι οι ήρωες του έργου, που δίνει επιτέλους την τελική και αδιαμφισβήτητη απάντηση στο προαιώνιο βαθυστόχαστο ερώτημα : «ΝΑ ΤΖΙ ΚΑΝΕΙΣ ΄Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΖΙ;»

Συντελεστές

Σκηνοθεσία : ΝΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μουσική : ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Σκηνικά – κοστούμια : ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ
Χορογραφίες : ΑΡΕΤΗ ΜΩΚΑΛΗ
Φωτισμοί : ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΣΧΑ
Βοηθός Σκηνοθέτης: ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

Παίζουν, αυτοσχεδιάζουν, χορεύουν, τραγουδούν οι ηθοποιοί: ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΣΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΓΓΑΝΑ

Πού: Θέατρο Ζίνα, Λεωφ.Αλεξάνδρας 74, Αθήνα
Πότε: από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00
Εισιτήρια: Γενική εισοδος 12 ευρώ, Άνεργοι, πολύτεκνοι, ομαδικά: 8 ευρώ
Διάρκεια: 90 λεπτά

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το Infokids.gr και το Θέατρο Ζίνα σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε μία από τις  5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα” του Ευγένιου Τριβιζά. Ο διαγωνισμός αφορά την παραστάση που θα προβληθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Δεκτές συμμετοχές από Δευτέρα 23 έως Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 12.00 μ.μ.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/ και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 406 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Aναστασία Συρράκου

2. Μαρία Ασημακοπούλου

3. Γιάννης Κάκος

4. Ανδρέας Ανδρουλάκης

5. Σουλτάνα Αυγερινάκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.