- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του κόσμου» στο Ίδρυμα Κακογιάννης (20/11)

Το infokids.gr και η θεατρική ομάδα Λώτινος Ήλιος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του κόσμου», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η παράσταση της ομάδας Λώτινος Ήλιος, η οποία τα τελευταία 4 χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά για σχολεία και έχει αγαπηθεί από παιδιά και εκπαιδευτικούς, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό!

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Δροσιά, η Χρύσα και ο Σπίθας βρήκαν έναν σπάνιο χάρτη που οδηγούσε στο μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου.
Προς μεγάλη τους έκπληξη δεν βρήκαν θησαυρό, αλλά ένα αλλόκοτο πλάσμα που πετάει τον χάρτη μακριά λέγοντας: «Από εδώ και πέρα θα σας καθοδηγήσω εγώ!» Η εντολή του είναι να ακολουθήσει ο καθένας τη δική του πορεία, για να βρει το θησαυρό. Μόνος μπούσουλας ένα ρητό, διαφορετικό για τον καθένα, που ισχυρίζεται ότι θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία, που θα βρουν στο δρόμο.
«Πάντα να βοηθάς, ποτέ να μη βλάπτεις».
«Όλους πάντα ν’ αγαπάς και το φόβο να πετάς».
«Η αγάπη δίνει και συγχωρεί, ο εγωισμός παίρνει και λησμονεί».
Το κυνήγι του θησαυρού είναι γεμάτο διασκέδαση, περιπέτειες κι ανατροπές. Συναντάνε απίθανα πλάσματα μέσα σε ένα δάσος γεμάτο ζωή. Δέντρα, ζώα, πουλιά, γίγαντες και ξωτικά γίνονται αφορμή να αναμετρηθούν… με τον εαυτό τους! Μόνος τους αντίπαλος ο ύπουλος Ίγκο, ο φύλακας του θησαυρού, που προσπαθεί να τους αποπροσανατολίσει με ένα μόνο τρόπο: «την αρνητική έκφραση του εαυτού τους».
Θα καταφέρουν να τον νικήσουν και με ποιον τρόπο; Θα εκδηλώσουν τις ποιότητες που χρειάζονται, όπως το θάρρος, η ανιδιοτελής προσφορά, η συνεργασία, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η ευγνωμοσύνη, η συγχώρεση, ή τελικά θα χαθούν στο δάσος; Θα καταφέρουν να φτάσουν στη σπηλιά και να ανακαλύψουν το θησαυρό, ξεπερνώντας τις νέες εκπλήξεις που κρύβονται εκεί;
Ελάτε, κι εσείς! Ελάτε να βρούμε μαζί το «Μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου» και να γίνουμε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου!
… γιατί αυτός ο Θησαυρός ανήκει σε όλους μας!

Συντελεστές:

Κείμενα – Στίχοι : Άννα Παπαμάρκου – Λεωνίδας Ψέλτουρας
Σκηνοθεσία: Άννα Παπαμάρκου
Σκηνικά: Απολλωνία Θεοχάρις
Κοστούμια: Ντομινίκ Ντέλκος
Μουσική Σύνθεση: Βασίλης Μούστος
Animation: Λεωνίδας Ψέλτουρας
Μάσκες – Κούκλες: Άννα Παπαμάρκου
Μουσική Επιμέλεια: Ευδαίμων Άμροτος

Παίζουν: Ειρήνη Ανδρέου, Μαρία Λογοθέτη, Χριστίνα Παπαβασιλείου και Άννα Παπαμάρκου

Πού: Ίδρυμα Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος
Πότε: Από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου στις 12:00, για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Καθημερινές παραστάσεις από 3 Οκτώβριου έως 23 Δεκέμβριου στις 10:00 π.μ.
Κρατήσεις- Πληροφορίες: 210.5450698, 6947687132-3
Εισιτήρια: 10 ευρώ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • . Το infokids.gr και η θεατρική ομάδα Λώτινος Ήλιος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του κόσμου», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης ΚακογιάννηςΔεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 15 έως Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdiseto.blogspot.com/ [4] και jaba.gr [5]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 892 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1) Δημήτρης Γιόσης

2) Δώρα Κανακάρη

3) Χρήστος Καραχρήστος

4) Μαρία Δαβράνου

5) Νένα Χρυσανθοπούλου