Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για το υπερθέαμα “Beauty and the Beast on ice” (17/2)

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις Bug Stage, JY Productions και τη Wild Rose σας προσφέρει 6 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την τρυφερή ιστορία αγάπης “Η Πεντάμορφη και το Τέρας στον πάγο”, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στις 19.30, στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο του Π. Φαλήρου.

Η κλασική και τόσο τρυφερή ιστορία αγάπης “Beauty and the Beast on Ice” έρχεται στην Ελλάδα με την εκπληκτική ομάδα των “The Russian Ice Stars”. Μια δραματική ιστορία αγάπης ξεδιπλώνεται μέσα από το μοναδικό ταλέντο στον πάγο των “Russian Ice Stars”, μιας ομάδας Ρώσων πατινέρ, πρώην αθλητών, που θεωρούνται από πολλούς η καλύτερη ομάδα επαγγελματιών πατινέρ στον κόσμο και η οποία υπόσχεται να σας μαγέψει και να προσφέρει μια μοναδική θεατρική παράσταση παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Την εκπληκτική παραγωγή, τη χορογραφία της οποίας υπογράφει ο Cavaliere Giuseppe Arena, υπεύθυνος για τη τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τορίνο, πλαισιώνουν τα υπέροχα κοστούμια, ενώ τα εντυπωσιακά σκηνικά και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού σε συνδυασμό με τα ειδικά εφέ δημιουργούν μια μοναδική παράσταση που θα μαγέψει όλη την οικογένεια.

Η παράσταση έρχεται στην Ελλάδα 17-20 Φεβρουαρίου, στο κλειστό του Ταε Κβον Ντο και τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του
MDA Hellas. Το MDA Ελλάς είναι ένα Σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2000 με πρωταρχικό σκοπό να βοηθήσει τα άτομα που πάσχουν από Νευρομυϊκές Παθήσεις, να ενταχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο στην κοινωνία και να δραστηριοποιηθούν στους τομείς της παιδείας, της υγείας, της εργασίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 6 τυχερούς.
*Οι νικητές θα δουν τα ονόματά τους δημοσιευμένα στη σελίδα με τους Διαγωνισμούς του Infokids.gr ενώ θα ειδοποιηθούν και με e-mail.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με σε συνεργασία με τις Bug Stage, JY Productions και τη Wild Rose σας προσφέρει 6 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήστε την τρυφερή ιστορία αγάπης “Η Πεντάμορφη και το Τέρας στον πάγο”, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στις 19.30, στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο του Π. Φαλήρου με δεκτές συμμετοχές από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 6 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας από τα γραφεία του InfoKids.gr.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 322 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 6 νικητές.

Οι νικητές μας είναι:
1. Φίλιππος Βλάχος

2. Σπύρος Τσίνας

3. Κωνσταντίνος Κασελούρης

4. Δήμητρα Λιάπη

5. Μαρίνα Φακάλου

6. Ηλίας Τσάγγος

Οι προσκλήσεις σας θα βρίσκονται στο ταμείο του γηπέδου Τάε Κβο Ντο, μισή ώρα πριν από την παράσταση.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.