Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Santa Claus Kingdom (15/12)

Ο Άι Βασίλης έρχεται στην πόλη και φέρνει μαζί του έναν κόσμο φαντασμαγορικό, πολύχρωμο, διασκεδαστικό και ονειρικό: το Santa Claus Kingdom. Το πρόσφατα ανακαινισμένο εκθεσιακό κέντρο MEK Παιανίας, γεμίζει φωτάκια και έλατα, χιόνι, ξωτικά, φωτεινά αστέρια, αγγέλους και μουσική, για το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο event που έγινε ποτέ στην Ελλάδα: το SANTA CLAUS KINGDOM! Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κλειστό θεματικό πάρκο 12.000 τ.μ. γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά στο βάθος στην καρδιάς τους…

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

Φέτος τα Χριστούγεννα στο χιονισμένο Santa Claus Kingdom, θαυμάστε το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ελλάδας, περιπλανηθείτε στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Μυθολογικό Πάρκο, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, laser show και 3D mapping projection show, κάντε χιονοτσουλήθρα, δοκιμάστε τις νοστιμιές της κουζίνας του Άι Βασίλη, εκπαιδευτείτε για να γίνετε οι χρήσιμοι βοηθοί του και ξεχάστε για αρκετές ώρες τον έξω κόσμο στις τέσσερις μαγευτικές χώρες του Santa Claus Kingdom:

1. Η Χώρα των Πάγων (Ice Land): ένα μαγευτικό σκηνικό χιονιού που φιλοξενεί το εργαστήριο του Αι Βασίλη, το παγοδρόμιο των 500 τ.μ. φωτισμένο με led και διακοσμημένο με αμέτρητους πολυελαίους, την 30 μέτρων χιονοτσουλήθρα αλλά και ένα τεράστιο igloo με σύγχρονης τεχνολογίας laser show. Mia πρώτη γεύση από το Santa Claus Kingdom…

2. H Χώρα της Φαντασίας (Fantasy Land): Με το μεγάλο καρουζέλ και το λούνα πάρκ και με αμέτρητα παιχνίδια για τους μικρούς υπηκόους του Βασιλείου.

3. Η Χώρα της Περιπέτειας(Adventure Land): Δράσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, τοίχος αναρρίχησης, στίβος μάχης και εναέριες rappel διαδρομές. Εδώ βρίσκεται και το μοναδικό Μυθολογικό Πάρκο με τα τρισδιάστατα γλυπτά ηρώων της ελληνικής μυθολογίας αλλά και οι εξέδρες για τις συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Τέλος, εδώ μπορεί κανείς να δοκιμάσει τις ξεχωριστές γευστικές προτάσεις στο ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο του Santa Claus Kingdom.

4. Η Χώρα της Ευτυχίας (Happy Land): Ένας παράδεισος φουσκωτών παιχνιδιών (που καλύπτουν έκταση 2000 τ.μ.) και η πίστα baby cart. Σ’ αυτή τη χώρα, τα παιδιά θα διασκεδάσουν αφάνταστα και οι γονείς θα ξεκουραστούν, μια και ο χώρος θα είναι φυλασσόμενος για τα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται τα σαββατοκύριακα (από 1 Δεκεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου) και κατόπιν καθημερινά (από 22 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου). Οι θεατρικές παραστάσεις δίνονται στις 12.00 και οι συναυλίες στις 19.00.

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

www.santaclauskingdom.com
www.facebook.com/SantaClausKingdom

Τιμή εισιτηρίου: 3€ τις καθημερινές, 4€ τα Σαββατοκύριακα
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 ως τις 23:00
Διεύθυνση Μ.E.C. Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301
Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα).
Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας(δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία προς το M.E.C.)
Πληροφορίες: 215 5305014

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 13:30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 274 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μελπομένη Βαμποράκη

2. Στάθης Μερτζάνης

3. Νέστορας Παπαρούπας

4. Χρυσή Λαμπράκη

5. Βασιλική Σιούτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.