- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κι όμως εμφανίστηκαν τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα!

Μπορεί να είμαστε λίγο πριν τα μέσα Νοέμβρη αλλά είδαμε να εμφανίζονται σιγά – σιγά τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα στους δρόμους αλλά και στο διαδίκτυο! Απίστευτο αλλά αληθινό – σαν το θαύμα των Χριστουγέννων!

Στο Kidsgallery.gr [2] έχουν ήδη δημοσιεύσει χριστουγεννιάτικα στολίδια, δέντρα, στολές, φάντες και μπάλες! Τι μας εντυπωσίασε περισσότερο; Τα μαύρα στολίδια για το δέντρο και το σπίτι, όπως αυτή η μπάλα!

Στο Kefitoys.com [3] έχουν ήδη παρουσιάσει κατάλογο Χριστουγέννων 2012-2013 με παιχνίδια! Τρενάκια, κούκλες και όλα όσα μπορεί να περιλαμβάνει το … γνωστό γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Χριστούγεννα όμως μύρισαν και στη δισκογραφία! Ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου, κυκλοφορεί στα καταστήματα το album του Rod Stewart «Merry Christmas Baby»!

Ενώ, σε λίγες μέρες, αναμένεται να κυκλοφορήσει το χριστουγεννιάτικο album – έκπληξη με τραγούδια από τον John Travolta και την Olivia Newton Τhis Christmas! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πού τους ξαναθυμήθηκαν άραγε;

Στην ηλεκτρονική boutique Mypetitboutique.eu [4], για μοντέρνα κορίτσια, έχουν παραλάβει ήδη τα υπέροχα xριστουγεννιάτικα ‘Christmas Cheer’! Πρόκειται για πανέμορφα χειροποίητα κλιπ για τα μαλλάκια!

Επίσης, σχεδόν όλα τα on line κοσμηματοπωλεία, εκθέτουν ήδη γούρια για το 2013! Δείτε αυτό το μπρούτζινο γούρι – γκι, που βρήκαμε στο Jewelnet.gr [5]!

Κι ετοιμαστείτε γιατί σύντομα θα έχουμε νέο χριστουγεννιάτικο ρεπορτάζ!