“Κλειστόν” λόγω έλλειψης γιατρών

Οι γονείς που σχεδιάζουν να επισκεφτούν το ακτινολογικό του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για εξετάσεις των παιδιών τους τις επόμενες μέρες δεν θα το βρουν ανοιχτό, καθώς βάζει “λουκέτο” λόγω έλλειψης γιατρών!

Η Συντονίστρια Διευθύντρια του Ακτινολογικού τμήματος Κουμανίδου Χρυσούλα με επιστολή της προς τα αρμόδια όργανα των γιατρών ενημερώνει σχετικά, τονίζοντας ότι είχε πληροφορήσει εδώ και καιρό για το πρόβλημα τη διοίκηση του νοσοκομείου. Συγκεκριμένα αναφέρει στην επιστολή της: «Σας ενημερώνω ότι το τμήμα κλασικής ακτινολογίας και υπερήχων του Νοσοκομείου παίδων «Π. Αγλαϊα Κυριακού» για τις επόμενες 5 ημέρες παραμένει ακάλυπτο από ειδικευμένους ακτινολόγους, οι περισσότεροι δε των ειδικευόμενων δεν γνωρίζουν καθόλου υπερήχους.

Το πρόβλημα της έλλειψης ιατρών στο τμήμα μας είναι γνωστό στη Διοίκηση του Νοσοκομείου από καιρό. Η δε αδυναμία κάλυψης των τελευταίων 5 ημερών γνωστοποιήθηκε ήδη από τέλη του προηγούμενου μήνα στη Διοίκηση και στο Διοικητή των παιδιατρικών Νοσοκομείων κο Παπασάββα με σειρά εγγράφων μου, αλλά και με προσωπικές συναντήσεις, οι οποίες υπήρξαν ατελέσφορες».