- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κυριακή στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης (8/5)

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό επ’ ευκαιρία του ερχομού της άνοιξης την Κυριακή 8 Μαΐου. Ενήλικες και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της σχολής, να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, να αγοράσουν βιολογικά προιόντα και το κυριότερο να ψυχαγωγηθούν με τα πολιτιστικά δρώμενα που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων.
Στα πλαίσια της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν η 2η συνάντηση Σχολικών Ομίλων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, παράσταση θεάτρου σκιών, πέταγμα χαρταετού, μαθήματα ιππασίας, βόλτα με ηλεκτρικά δίκυκλα, εκθέσεις, κατασκευές δώρων επ’ αφορμή της Ημέρας της Μητέρας, βιωματικά διαδραστικά παιχνίδια. Θα υπάρχει βιβλιοπωλείο, παλαιοπωλείο, καφέ- ουζερί, ψητοπωλείο, αναψυκτήρια όπου θα σερβίρονται οι φημισμένοι παραδοσιακοί λουκουμάδες της σχολής.
Για την διοργάνωση αεργάστηκαν εθελοντικά οι μαθητές, οι σπουδαστές και το προσωπικό της Σχολής. Συνεισέφεραν επίσης ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, το Παιδικό Μουσείο, το Κτήμα Δέδα, το μουσικό Σχολείο “Σείριος” καθώς και πλήθος χορηγών.
Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν στις υποτροφίες μαθητών και σπουδαστών.


Πού:
Μ. Αντύπα 12, Θεσσαλονίκη

Πότε: Κυριακή 8 Μαίου

Συμβολική είσοδος 2€ για κάθε ενήλικα.