- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κυριακή στο Κτήμα Βασιλείου, στο Κορωπί

Το φετινό Ανοιξιάτικο Κάλεσμα, λίγο πριν το Πάσχα, οργανώνει αυτή την Κυριακή 8 Απριλίου το οινοποιείο Κτήμα Βασιλείου στο Κορωπί.

Όσοι βρεθείτε εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και να μάθετε πράγματα για τις διαδικασίες παραγωγής, σε συνδυασμό και με ένα ντοκιμαντέρ που μπορείτε να παρακολουθήσετε για το κρασί και την οινική παράδοση της περιοχής των Μεσογείων.

Από το πρωί απολαύστε καφεδάκι από τα Starbucks και δοκιμάστε βραβευμένα και μη κρασιά του κτήματος Βασιλείου, συνοδευόμενα από παραδοσιακούς μεζέδες.

Παράλληλα θα υπάρχει έκθεση βιβλίων οίνου και διατροφής γνωστών συγγραφέων του χώρου καθώς και εξειδικευμένων αξεσουάρ κρασιού.

Όσο για τους μικρούς επισκέπτες, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει αφήγηση των παραμυθιών «Το Πάσχα του Πασχάλη» και «Πασχαλινή Ιστορία Αγάπης» από τη συγγραφέα Μαρία Ανδρικοπούλου που θα συνδυαστούν με ζωγραφιές και γλωσσικά παιχνίδια.

Το οινοποιείο θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, και η είσοδος σε αυτό θα είναι ελεύθερη.

Κτήμα Βασιλείου
1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου
Τηλ. 210.66.27.686