Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι, που επειδή φόραγε μια κάπα με κόκκινο σκούφο, την έλεγαν Κοκκινοσκουφίτσα…»Και μετά; Μετά τα παιδιά καλούνται να γράψουν ή μάλλον να ξαναγράψουν την ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας και του Καλού Λύκου από την αρχή. Τα T.G.I. Friday’s® διοργανώνουν το διαγωνισμό και καλούν όλους τους μικρούς τους φίλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να πάρουν μέρος και στη συνέχεια υιοθετούν ένα Λύκο στο Περιβαλλοντικό Κέντρο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ!
Όλα τα παιδιά θα γράψουν τη δική τους εκδοχή για το παραμύθι «Ο Καλός Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα» αλλάζοντας τον επίλογο της κλασικής ιστορίας και βάζοντας το τέλος που θέλουν εκείνα. Στο χαρούμενο παιδικό sous-plat των T.G.I. Friday’s® τα παιδιά θα γράψουν τον επίλογο που φαντάζονται, ενώ θα χρωματίσουν τις εικόνες του παραμυθιού.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 4 (Παγκόσμια Ημέρα Ζώων) μέχρι τις 26 Οκτωβρίου και στις 30 Οκτωβρίου εκπρόσωπος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα βραβεύσει τις 2 καλύτερες ιστορίες.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμόΤα δώρα
Ο 1ος τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στο καταφύγιο του Λύκου, στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην Αγραπιδιά του νομού Φλώρινας, όπου σε μια περιφραγμένη φυσική έκταση 70 στρεμμάτων φυσικού βιότοπου θα ξεναγηθεί και θα παρατηρήσει από κοντά τον τρόπο ζωής του λύκου. Επίσης το 1ο σουπλά που θα προκριθεί, θα γίνει το παιδικό σουπλά σε όλα τα καταστήματα T.G.I. Friday’s®.
Ο 2ος και ο 3ος νικητής θα κερδίσουν από ένα Gift Voucher Friday’s® αξίας 100€.

Όλα τα παιδιά θα παραδίδουν την ιστορία τους στην υποδοχή των καταστημάτων T.G.I. Friday’s® ή θα τις αποστέλλουν στα κεντρικά γραφεία T.G.I.Fridays®. Στο σουπλά θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά τα πλήρη στοιχεία του παιδιού.