Μήνυμα αισιοδοξίας από την γραμμή “Με Αγάπη”

Μια Γραμμή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» εγκαινιάζεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στο site www.meagapi.gr. Η Μαρί Κυριακού και οι συνεργάτες της θέλουν, μέσα από αυτή την τηλεφωνική γραμμή να δώσουν ζωή και ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς στέγη, χωρίς εκπαίδευση και χωρίς φάρμακα.

Μια μεγάλη αγκαλιά ανοίγει για να δεχθεί την προσφορά όλων μας και να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης κι ανθρωπιάς σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα τα οποία τώρα περισσότερο από ποτέ, κινδυνεύουν να σταματήσουν την λειτουργία τους. Μία τηλεφωνική κλήση που κοστίζει ελάχιστα, μια μικρή πράξη συμπαράστασης θα δείξει σε αυτά τα παιδιά ότι δεν είναι μόνα τους. Ότι υπάρχουν κάποιοι που τα σκέφτονται…

Τα ποσά που θα συγκεντρώνονται από τη ΓΡΑΜΜΗ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» και το σχετικό site, θα διατίθενται κάθε μήνα σε διαφορετικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ενισχύσει οικονομικά την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» που έχει κάτω από την ομπρέλα της 10 Ιδρύματα και Σωματεία, το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα Όρασης και πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ», το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και την «Εστία Άγιος Νικόλαος» στο Γαλαξίδι.

Προσφέροντας μόλις 1,23 ευρώ (τόσο κοστίζει η κλήση) θα ανταποκριθούμε στην κραυγή αγωνίας των παιδιών και των γονιών τους. Καλέστε τώρα τη ΓΡΑΜΜΗ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» από σταθερό στο 90 11 51 52 53 και βοηθήστε να εξασφαλίσουμε το μέλλον αυτών των παιδιών.