«Μαγειρεύοντας με κρασί» στη Θεσσαλονίκη (2 & 9 /3)

Ο νέος κύκλος μαθημάτων μαγειρικής της Wine Plus «Μαγειρεύοντας με κρασί» εγκαινιάζεται την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου. Στα πλαίσια των μαθημάτων υπό την καθοδήγηση του Executive Chef του Ξενοδοχείου Les Lazaristes, Στέφανου Χατζηαντωνίου και της ομάδα του θα μάθετε απλούς και βασικούς κανόνες που νοστιμίζουν την καθημερινή σάλτσα και περίτεχνες παρασκευές που βασίζουν τη φήμη τους στο κρασί που περιέχουν, θα μαρινάρετε κρέας με κρασί και αρωματικά, θα σβήσετε σοτάροντας και θα δέσετε σάλτσες. Στις δύο συναντήσεις θα παρασκευάσετε ένα ολοκληρωμένο μενού με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό, το οποίο στη συνέχεια θα απολαύσετε με τη συνοδεία των ταιριαστών κρασιών που θα παρουσιάσει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο Fred & Ginger του ξενοδοχείου Les Lazarites, διαρκούν 4 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο που ακολουθεί είναι: €70 για συμμετοχή στις δύο συναντήσεις και €40 για συμμετοχή στη μία.

Για δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 2310 888311, [email protected]