- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μαθήματα Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας στη Θεσσαλονίκη (4 & 11/5)

Στον καινούργιο κύκλο Μαθημάτων Μαγειρικής της Wine Plus, με τίτλο «Ελληνική δημιουργική κουζίνα» τις Τετάρτες 4 και 11 Μαΐου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα ελληνική κουζίνα, όπως διαμορφώνεται από τις επιδράσεις που δέχεται στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και τις σύγχρονες μαγειρικές τάσεις. Εμπνευσμένος δημιουργός και πολύτιμος οδηγός σας ο Κώστας Αραμπατζής Executive Chef του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.
Στα πλαίσια των εργαστηρίων μαγειρικής θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την ελληνική κουζίνα, την καθημερινή μεσογειακή κουζίνα, τις τοπικές και παραδοσιακές γεύσεις, τα ζυμαρικά στη δημιουργική κουζίνα και τέλος τα προϊόντα της μεσογειακής διατροφής.
Σε κάθε συνάντηση οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν ένα ολοκληρωμένο μενού με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό. Στη συνέχεια θα απολαύσουν το μενού με τη συνοδεία των ταιριαστών κρασιών που θα παρουσιάσει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
Οι συναντήσεις των Μαθημάτων Μαγειρικής «Ελληνική δημιουργική κουζίνα» θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο Αμβροσία του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki. Αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 4 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλ. 2310 888311.