Μαθαίνουμε τα μυστικά της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο στο The Mall Athens! (28/9)

Αυτή την εβδομάδα, διανύουμε την «Εβδομάδα Δωρεάν Γονικού Ελέγχου Η/Υ», η οποία διοργανώθηκε από την Κωτσόβολος, προκειμένου να ενημερώσει όλους τους γονείς σχετικά με την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά τους.

Είναι γεγονός ότι αρκετοί γονείς παρά τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ψηφιακά Μέσα και το Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τη σωστή πληροφόρηση για το πώς να προστατευτούν από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο Διαδίκτυο.

Για το λόγο αυτό και θέλοντας να υπενθυμίσουμε σύντομα τι περιλαμβάνει η «Εβδομάδα Δωρεάν Γονικού Ελέγχου Η/Υ», όσοι καταναλωτές το επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν 16 επιλεγμένα καταστήματα της Κωτσόβολος με εξειδικευμένο κέντρο εξυπηρέτησης 360ο και να αποκτήσουν δωρεάν την υπηρεσία γονικού ελέγχου Η/Υ από το Support 360o. Επίσης, μπορούν να συμβουλεύονται τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Κωτσόβολος καθώς και να επωφελούνται της τεχνογνωσίας που προσφέρουν.

Ως αποκορύφωμα της «Εβδομάδας Δωρεάν Γονικού Ελέγχου Η/Υ» που διοργανώνουν τα καταστήματα Κωτσόβολος, γονείς και παιδιά προσκαλούνται να δώσουν το παρόν σε μία ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 18.00, στο ομώνυμο κατάστημα του The Mall Athens. Εκεί, όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να ζητήσουν συμβουλές από τον κ. Γεώργιο Κορμά, Ειδικό Γιατρό σε θέματα ασφαλούς χρήσης του Διαδικτύου, να θέσουν τις ερωτήσεις τους καθώς και να λάβουν απαντήσεις.

Τέλος, οι μικροί μας φίλοι κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των γονέων θα απασχολούνται με διάφορες παιδικές δραστηριότητες, ενώ στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ενημερωτική, ψυχαγωγική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» για την καλύτερη γνωριμία τους με τους κινδύνους του Διαδικτύου. Μία παράσταση, η οποία με διαδραστικό και ψυχαγωγικό τρόπο περνάει όλα τα βασικά μηνύματα σχετικά με τους κινδύνους του Διαδικτύου στα παιδιά.

Το Διαδίκτυο είναι ένα δώρο για όλους και βέβαια για τα παιδιά, τα οποία πρέπει να προφυλάσσονται από τους κινδύνους και να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο έχει να δώσει η σύγχρονη τεχνολογία.


Είσοδος ελεύθερη