Μανικιούρ από catwalk

Το runaway στιλ (το να αντιγράφεις δηλαδή ένα look όπως το είδες στην πασαρέλα) είναι κάτι πολύ διαδεδομένο ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε μανικιούρ εμπευσμένο από τα ρούχα σας. Κάντε λοιπόν τα νύχια σας να μοιάζουν σαν να έχουν βγει από την νέα ανοιξιάτικη συλλογή του Gucci ή της Chloé.

Μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε αυτό το look της Chloé, με τη βοήθεια μιας κρεμώδους σκιάς και ένα μπλε βερνίκι. Θα χρειαστείτε ακόμα ένα λεπτό βουρτσάκι για να σχηματίσετε τις γραμμές.

Ξεκινήστε περνώντας στα νύχια σας την κρεμώδη σκιά. Αφού στεγνώσει καλά κάντε με το μπλε βερνίκι μια λοξή γραμμή στο νύχι, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Συνεχίστε βάφοντας μπλε γραμμές, που να μην ξεπερνούν όμως τις 6-7 στο σύνολο. Το χρώμα πρέπει να συγκεντρώνεται κυρίως στη βάση του νυχιού και οι γραμμές πρέπει να είναι διασκορπισμένες σε ολόκληρο το νύχι.

Ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, που μπορείτε να αλλάξετε βάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις σκιάς και βερνικιού.

Ένα σαγηνευτικό look στα χέρια σας μπορείτε επίσης να αποκτήσετε αντλώντας έμπνευση από τις δημιουργίες του οίκου Gucci. Για το συγκεκριμένο που σας προτείνουμε χρειάζεστε ένα γυαλιστερό ανθρακί βερνίκι, λευκή και μωβ κρεμώδη σκιά και ένα γυαλιστικό.

Για φτάσεις σε αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να κρατήσεις όλες τις γραμμές χοντρές γιατί θα πρέπει μετά να τις ανακατέψεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρώσεις ένα νύχι προτού προχωρήσεις στο επόμενο. Ξεκίνα περνώντας το ανθρακί βερνίκι. Αμέσως μετά σχημάτισε ένα μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού με το λευκό βερνίκι, και άλλο ένα στην κορυφή του νυχιού. Δεν χρειάζεται απαραίτητα τα δύο μισοφέγγαρα να βρίσκονται στο ίδιο σημείο κάθε νυχιού, αν θες ποικιλία.

Στη συνέχεια με το μωβ, σχημάτισε ένα άλλο μισοφέγγαρο, κάτω από τα δύο πρώτα. Και πάλι, αν θες ποικιλία, μπορείς να βάλεις το μωβ πάνω από το λευκό σε κάποια νύχια ή κάτω σε κάποια άλλα.

Έπειτα σύρε μια οδοντογλυφίδα πάνω-κάτω μέσα στα μισοφέγγαρα προκειμένου να πασαλείψετε το χρώμα και να δημιουργήσετε τις mismatched stripes. Στο τέλος άπλωσε το γυαλιστικό για να δέσουν ακόμα περισσότερο τα χρώματα μεταξύ τους.