- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις στο HappyBabies.gr!

Στο νέο on line shop HappyBabies.gr [2], θα βρείτε τώρα ό,τι χρειάζεται το παιδί σας με εκπτώσεις έως και 30% στις ήδη χαμηλές τιμές!

Οσες αναγνώστριές μας επισκέφθηκαν τη σελίδα του HappyBabies.gr και ψώνισαν για τα παιδάκια τους, μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα και τα σχέδια των προϊόντων!

Τώρα λοιπόν είναι ευκαιρία να κάνουμε τις αγορές μας τόσο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού όσο και για τη νέα σεζόν , εκμεταλλευόμενες τις συμφέρουσες εκπτώσεις.

Τι σας προτείνουμε να δείτε:

-Φουτεράκι διπλής όψης (από την μία είναι ριγέ κ από την άλλη μπεζ σαν προβατάκι!) σεταρισμένο με παντελονάκι/φορμάκι , από 100% οργανικό βαμβάκι! Έξυπνη αγορά από τώρα για τον Σεπτέμβριο σε μοναδική τιμή!

-Υπέροχα φορεματάκια Frugi από 100% οργανικό βαμβάκι . Με τα φορεματάκια Meadow Tunic Dress , Nautical Stripe τα κοριτσάκια μας θα αισθάνονται άνετα και θα ευχαριστηθούν τις βόλτες και το παιχνίδι τους!

-Για τα αγοράκια και κοριτσάκια 0-2 ετών, θα βρείτε όμορφα ριγέ σετάκια σόρτς κ φουτεράκι από απαλό πετσετέ ύφασμα της Frugi

Προλάβετε να κάνετε τις αγορές σας τώρα!

To Www.Happybabies.gr [3] θα πάει διακοπές από 14-21/8/2011 και μετά θα είναι ξανά κοντά σας.

Για πληροφορίες ή τηλεφωνικές παραγγελίες: 22910-24505 (10.00-17.00).

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδος είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.