Μειωμένες τιμές για τον Αl Di Meola στο Ακροπόλ (4/11)

Ο διοργανωτής των δύο μεγάλων συναυλιών του Al di Meola με τον Μιχάλη Παούρη και το Θέατρο Ακροπόλ σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύει η χώρα μας αλλά πάντα με στόχο την πραγματοποίηση ιδιαίτερων εκδηλώσεων στον χώρο του πολιτισμού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μειώνει τις τιμές μεγάλου αριθμού εισιτηρίων για την παράσταση της Παρασκευής στις 9 το βράδυ. Για να μπορέσει όλος ο κόσμος να παρακολουθεί μεγάλες και ιδιαίτερες συναυλίες!

Δύο μοναδικές βραδιές Jazz με ειδικό καλεσμένο… το μπουζούκι. Το συγκεκριμένο μουσικό όργανο θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα και θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι της διεθνούς jazz μουσικής σκηνής. Θα συμπράξει με τον μεγαλύτερο κιθαρίστα της εποχής μας, τον Al Di Meola και με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Παούρη σε ρόλο καινοτόμου λόγω της δεξιοτεχνίας του και του ιδιαίτερου ταλέντου του, στα οποία οφείλει τον χαρακτηρισμό «φαινόμενο», θα απογειώσουν τη μουσική και θα χαρίσουν στο κοινό ήχους και αυτοσχεδιασμούς που σίγουρα δε θα έχει κανείς ξανακούσει.

Μια ιστορική βραδιά για την εξέλιξη του μπουζουκιού δε θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε πιο ιστορικό χώρο από το ανακαινισμένο θέατρο «Ακροπόλ». Η καρδιά της Αθήνας θα μεταδώσει την ενέργειά της και οι 2 σολίστες δεξιοτέχνες θα ανταμείψουν το κοινό με ιδιαίτερες μουσικές στιγμές.

Αl Di Meola με τον Peo Alfonsi (κιθάρα)& Μιχάλης Παούρης στο Θέατρο «Ακροπόλ»

Πότε: Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011
Ώρα έναρξης: 21.00

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Ακροπόλ (Τρίτη – Κυριακή 9.30 – 17.00),
www.ticketservices.gr
Θέατρο «Ακροπόλ»: Ιπποκράτους 9–11, Αθήνα
Επικοινωνία: 210 – 3643700, www.acropoltheater.gr