Μην χάσετε το Tech Open 2012 στο The Mall Athens!

Το The Mall Athens, ο πιο in προορισμός τεχνολογίας, με τα περισσότερα και πιο ενημερωμένα καταστήματα στην Ελλάδα, διοργανώνει το Tech Open 2012 που θα διαρκέσει έως και τις 3 Νοεμβρίου, με την τεχνολογία να γιορτάζει για περίπου ένα μήνα στους χώρους του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου. Η έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τα μυστικά της τεχνολογίας και της εφαρμοσμένης έρευνας, μέσα από μια σειρά μοναδικών ενεργειών.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, το The Mall Athens θα φιλοξενεί την έκθεση των 21 συμμετοχών που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας, «Η Ελλάδα Καινοτομεί!», που συνδιοργανώθηκε από τον ΣΕΒ και την Eurobank. Σκοπός του Διαγωνισμού που θεσμοθετήθηκε και επαναλαμβάνεται κάθε δύο χρόνια, είναι η κινητοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων της ερευνητικής κοινότητας, η ενθάρρυνση της έρευνας και της καινοτομίας και η διασύνδεσή της με την παραγωγή και την επιχειρηματικότητα που πρέπει να αποτελέσουν κεντρικούς πυλώνες ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία. Επιπλέον, σε όλα τα επίπεδα του εμπορικού θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, με το κοινό να ενημερώνεται εκτενώς για όλες τις εξελίξεις. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά υπερσύγχρονα κινητά, laptop, νέες κονσόλες παιχνιδιών αλλά και διάφορα καινοτόμα προϊόντα από όλους τους κλάδους.

Και επειδή εκτός των άλλων «τεχνολογία» σημαίνει και «διασκέδαση» – αναπόσπαστο στοιχείο του The Mall Athens -, από το Tech Open 2012 δε θα μπορούσαν να λείπουν τα διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Οι φίλοι της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν pingpong με αληθινά ρομπότ, να πάρουν μέρος σε αγώνες δεξιοτεχνίας σε πίστες με τηλεκατευθυνόμενα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση πρωτότυπων ρομπότ από την Ελληνική Πύλη Ρομποτικής (GROBOT). Έντονο θα είναι και το εκπαιδευτικό κομμάτι, αφού οι μικροί επισκέπτες θα ανακαλύψουν τα μυστικά της ρομποτικής μέσα από την ενέργεια «Εκπαιδευτική Ρομποτική», ενώ οι λιλιπούτιοι και επίδοξοι Αινστάιν θα επιδοθούν σε συναρπαστικά πειράματα στο «Εργαστήριο Φυσικής και Χημείας»!