Μοναδικό μενού με 20€ στο cafe-εστιατόριο PIU VERDE

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας την Τρίτη, 5 Απριλίου στο καταπράσινο cafe-εστιατόριο PIU VERDE, στο άλσος Παπάγου (Στρατηγού Παπάγου & Πεντέλης), με τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη.
Οι δημιουργίες οίνων του: Μικρός Βοριάς, Ασπρολίθι και ΙΑΝΟS μαζί με το εστιατόριο PIU VERDE σας προσφέρουν ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων μέσα από ένα ειδικά επιμελημένο ανοιξιάτικο γεύμα τριών πιάτων στη super οικονομική τιμή των 20€ από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Tο μενού αποτελείται από το ορεκτικό spring roll με φέτα και βασιλικό που συνοδεύεται εξαιρετικά με το Ασπρολίθι, τον ορεινό Ροδίτη από τις πλαγιές της Αιγιαλείας.
Στη συνέχεια ο Μικρός Βοριάς chardonnay-sauvignon blanc, ο λευκός φρουτώδης και αρωματικός οίνος θα ταιριάξει εξαιρετικά με την ανάμεικτη σαλάτα με μήλο, τυρί gouda, ραπανάκια και dressing εσπεριδοειδών.
Για το κυρίως πιάτο σας, ψαρονέφρι γεμιστό με παλαιωμένη γραβιέρα και σάλτσα μουστάρδας, το κρασί παλαίωσης ΙΑΝΟS Cabernet, είναι η άριστη επιλογή από τα υπόγεια βαρέλια της κάβας του Άγγελου Ρούβαλη που θα αναδείξει την πλούσια γεύση του συγκεκριμένου πιάτου.

Για αυτό μην το χάσετε! Χαρίστε στον εαυτό σας μια έξοδο αφιερωμένη στη γαστρονομική απόλαυση. Ταξιδέψτε σε μοναδικές γεύσεις του PIU VERDE και πλούσια αρώματα των κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη.

Πότε: Στις 5 Απριλίου
Πού: Cafe-εστιατόριο PIU VERDE, άλσος Παπάγου, Στρατηγού Παπάγου & Πεντέλης