- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μοντέρνα ρούχα για αγοράκια σε ειδικές τιμές για τους αναγνώστες μας!

Μπλουζάκια, φουτεράκια και ξεχωριστά παντελονάκια για υπέροχους συνδυασμούς και σε μεγάλες εκπτώσεις! Πού; Στο online shop που ξέρει πώς να κάνει χαρούμενα τα μωρά μας: www.happybabies.gr! Θα βρείτε κι εσείς, ιδιαίτερα σχέδια σε άνετο στυλ, ώστε κάθε μπουμπούκι να αισθάνεται ελεύθερο να παίξει! Κι εμείς, οι γονείς να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το look του!

Πάμε μια βόλτα μαζί να κάνουμε τις αγορές μας τώρα που οι εκπτώσεις στο www.happybabies.gr [2] είναι άκρως ελκυστικές!

Leaping Lemur Top Μπλουζάκι από οργανικό βαμβάκι της Frugi για αγόρια έως 6 ετών.

Pirate Ship Layered Top Μπλουζάκι με το πειρατικό καράβι, από οργανικό βαμβάκι της Frugi για αγόρια έως 6 ετών.

Τα όμορφα αυτά μπλουζάκια, μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα παρακάτω παντελονάκια του www.happybabies.gr [2]!

Twill Five Pocket Trouser Πεντάτσεπο παντελονάκι από οργανικό βαμβάκι της Frugi: Ένα μπλέ παντελόνι συνδυάζεται με τα πάντα.

Guitar Jeans Denim Junior Τζηνάκι για trendy εμφανίσεις, έχει κόκκινη λεπτομέρεια στο ρεβέρ και είναι από 100% οργανικό βαμβάκι της Frugi

Ειδικότερα όμως για όλους τους αναγνώστες του Infokids.gr, το www.happybabies.gr [2] προσφέρει έκπτωση 15% σε κάθε αγορά σετ παντελονάκι+μπλούζα. Πώς θα επωφεληθείτε της έκπτωσης: στα σχόλια της παραγγελίας, θα γράψετε INFOKIDS και η έκπτωση 15% θα υπολογισθεί με μεταβολή της παραγγελίας.

Και τέλος, τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσουμε τις υπέροχες τσάντες για τις μαμάδες και τα εκπληκτικά βαλιτσάκια του www.happybabies.gr [2] που τόσο έχουμε λατρέψει! Με έκπτωση 10%!

Φύγαμε για Happybabies.gr με ένα μόνο κλικ!

www.happybabies.gr [2]
Stylish baby clothes & accessories!