Αρχική Infokids Συνταγές Μπακαλιαροκεφτέδες

Μπακαλιαροκεφτέδες

Aν δεν τρώει το ψάρι, γιατί δεν του αρέσει η γεύση ή γιατί δυσανασχετεί με τα κοκαλάκια, μπορούμε να του προσφέρουμε κεφτεδάκια μπακαλιάρου που θα τηγανίσουμε σε ελαιόλαδο

Υλικά για 6 άτομα

1 κιλό παστό μπακαλιάρο καλά ξαλμυρισμένο
1 κρεμμύδι λειωμένο στο μίξερ
1 φλιτζ. του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. του καφέ άνηθο ψιλοκομμένο
2 αβγά
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα

Παρασκευή
1. Καθαρίζουμε το μπακαλιάρο από τα κόκαλα και τις πέτσες. Με τα χέρια μας τον κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια. Τα βάζουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Ρίχνουμε μέσα το λειωμένο κρεμμύδι, το δυόσμο, τον άνηθο, ελάχιστο αλάτι και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
3. Αρχίζουμε να προσθέτουμε αλεύρι κοσκινιστό ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι το μίγμα να γίνει παχύρευστο. Αν μας σφίξει πολύ το αραιώνουμε με λίγη μπύρα. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα.
4. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε παίρνοντας το μίγμα από το μπολ με ένα βαθύ κουτάλι. Η φωτιά πρέπει να είναι μέτρια, σερβίρουμε τους μπακαλιαροκεφτέδες μαζί με σαλάτα ή με σκορδαλιά για τους μεγαλύτερους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.