- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 επίτοιχα φωτιστικά Crealamp από το www.mariaevita.gr

Το infokids.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mariaevita.gr [2](ένα e-shop από μαμάδες για μαμάδες), χαρίζουν 3 πρωτότυπες επίτοιχες λάμπες CreaLamp αξίας 45 ευρώ η κάθε μία.

Η CreaLamp είναι ένα πρωτότυπο φωτιστικό παιδικού και όχι μόνο δωματίου, που δίνει αξία στα καλλιτεχνικά έργα του παιδιού σας

Μεταξύ των δύο διάφανων επιφανειών μπορείτε να βάλετε μία σελίδα Α4 με τα έργα του παιδιού όπως σχέδια, ζωγραφιές, κολλάζ, εκτυπώσεις από τον υπολογιστή και να έχετε κάθε νύχτα το δωμάτιό του διακοσμημένο με τη δική του λάμπα και τα δικά του αριστουργήματα!

Είναι ένα δημιουργικό, λειτουργικό παιχνίδι που δίνει στο παιδί ένα ακόμη κίνητρο για δημιουργική απασχόληση!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mariaevita.gr και περιηγηθείτε στις σελίδες του. Διαλέξτε ποιο προϊόν του σας αρέσει πιο πολύ και γράψτε μας τη γνώμη σας είτε στη σελίδα του καταστήματος στο facebook www.facebook.com/mariaevita.gr [3], συμμετέχοντας στο ειδικό event που έχει δημιουργηθεί δημιουργηθεί για το διαγωνισμό του Infokids (link [4]), γράφοντας τη γνώμη σας σε ένα νέο post μέσα στο event ή απλά στείλτε μας τη γνώμη σας στο e-mail [email protected]

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή στις 10 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν από τη σελίδα του infokids.gr αλλά και από τη σελίδα στο facebook του καταστήματος www.mariaevita.gr και θα ειδοποιηθούν με e-mail για την παραλαβή των δώρων τους.

—————————————————————————————————————————————————-

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Το Infokids.gr και το κατάστημα www.mariaevita.gr διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 νικητές θα κερδίσουν μία επίτοιχη λάμπα Crealamp με δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή στις 10 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00.
• Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του) θα επιλέξει τους τρεις τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
• Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
• Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
• Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
• Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού από το [email protected] [5]. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν οι αναπληρωματικοί. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr .
• Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
• Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων θα πρέπει να γίνεται εντός ενός μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 1.380 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.
=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Σοφία Γουβιώτου
2. Άννα Κοράκη
3. Κατερίνα Λεγάκη