Μπείτε στην κλήρωση για 30 σετ «Coca Cola Cosmetics Bag» των Lip Smackers

Το infokids.gr και τα Lip Smackers προσφέρουν σε 30 αναγνώστριες το σετ « Coca Cola Cosmetics Bag» με τέσσερα Lipsmacker με τις υπέροχες γεύσεις Coca Cola, Fanta Orange, Fanta Strawberry και Sprite που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Τα δημοφιλή lip gloss με διαφορετική γεύση και υφή διατίθενται σε υφασμάτινη κασετίνα «Lip Smacker Coca Cola».
Τα Lip Smackers, που κυκλοφόρησαν στην αγορά το 1973, είναι τα δημοφιλέστερα lip gloss στην Αμερική που όμως έχουν κερδίσει πολλούς οπαδούς και στην Ελλάδα. Συνδυάζουν εξαιρετικά συστατικά – κυρίως φυτικά έλαια και βιταμίνες, που παρέχουν στα χείλη μοναδική φροντίδα και περιποίηση. Αυτό όμως που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι φυσικά οι γεύσεις τους που είναι πάνω από 100!

Οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα Heaven on Earth Λεβίδου 16, Κηφισιά. Τηλ. 210 8081151

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 26 Ιουλίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 30 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • >Το infokids.gr και τα Lip Smackers προσφέρουν σε 30 αναγνώστριες το σετ « Coca Cola Cosmetics Bag» με τέσσερα Lipsmacker με τις υπέροχες γεύσεις Coca Cola, Fanta Orange, Fanta Strawberry και Sprite που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους, με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και την Τρίτη 26 Ιουλίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 30 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη, όπως και με e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 30 αριθμούς από το 1 ως το 1.789 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 30 τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Ιωάννα Καρά
2. Μαρία Βελετά
3. Σπυριδούλα Νικολοπούλου
4. Κατερίνα Λεγάκη
5. Νίκη Παπαδογιάννη
6. Γαρυφαλλιά Πυθαρούλα
7. Κάλη Κιγιτζή
8. Ναταλάι Παπάζογλου
9. Ελένη Πιστιόλα
10. Χρύσα Αρώνη
11. Μαρία Μοιροπούλου
12. Θεοδώρα Σίμπα
13. Αγγελική Καστρινοπούλου
14. Κατερίνα Δρικάκη
15. Μαριαλένα Εμμανουηλίδη
16. Γεωργία Βουτσαδάκη
17. Δέσποινα Κηπουρού
18. Στεφανία Φουντά
19. Μαρία Πάπαρη
20. Βασιλική Λάνη
21. Σταυρούλα Πέτσικα
22. Αναστασία Φριτάκη
23. Ελένη Ατζέμη
24. Καλλιόπη Αργυρούδη
25. Μαρία Τσίρου
26. Άννα Αρσένη
27. Σοφία Κουκάρα
28. Νικόλας Μακρής
29. Ευτύχιος Κωνσταντουδάκης
30. Ασημίνα Γκορτζά

Οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα Heaven on Earth Λεβίδου 16, Κηφισιά. Τηλ. 210 8081151

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.