- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μπείτε στο χορό της αποπλάνησης!

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2010-2011. Νέα εποχή, νέα τάσεις και πάντα η ίδια επιθυμία για στυλ ξεχωριστό, ιδιαίτερο, που έχει κάτι να «δηλώσει» μέσα στο γκρίζο της εποχής.
Γι’ αυτό κι εμείς σταθήκαμε με μεγάλο ενδιαφέρον στη νέα συλλογή της Dexim για το χειμώνα του 2010, που απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε για να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό γούστο. Με τα νέα σχέδια και χρώματα, πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η Dexim μας προσκαλεί να τολμήσουμε και να δοκιμάσουμε προκλητικούς συνδυασμούς για εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Και φυσικά η νέα συλλογή ποντάρει πολύ στα χρώματα που οι μεγάλοι κουτιριέρ έχουν αναδείξει γι’ αυτή τη σεζόν. Φέτος κυριαρχεί το αισθησιακό κόκκινο, το σικάτο γκρι και το μοβ που δίνει μια εναλλακτική πινελιά ακόμα και στο πιο κλασικό ντύσιμο.
Έτσι, ακόμα και τα πιο μουντά χρώματα της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας θα αναδειχθούν με ένα ζευγάρι παπούτσια και αξεσουάρ σε έντονο χρώμα.

Το βράδυ: Φορέστε ένα ζευγάρι από τα υπέροχα στιλέτο της Dexim. Είναι απαραίτητα για μια σούπερ βραδινή εμφάνιση.

Το πρωί και στην απογευματινή έξοδο: Για μια σικ και μοντέρνα καθημερινή εμφάνιση η μπότα είναι η καλύτερη επιλογή. Flat ή με τακούνι, σε αποχρώσεις του μαύρου, του καφέ και του μπεζ, οι μπότες έχουν αναδειχθεί σε must-have της κάθε σεζόν. Αλλά και το χαμηλό μποτάκι που τόσο αγαπήσατε τον προηγούμενο χειμώνα έχει φέτος την τιμητική του με νέα σχέδια που θα λατρέψετε. Οι πιο τολμηρές, δοκιμάστε άφοβα ένα ζευγάρι γαλότσες για νεανικό urban look αλλά και ψηλές μπότες πάνω απ’ το γόνατο, οι οποίες παραμένουν πάντα μια απίστευτα sexy επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο.

Όλη μέρα: Μια μεγάλη συλλογή από μπαλαρίνες σας περιμένει για να διαλέξετε το ζευγάρι που ταιριάζει στο στυλ σας. Επιλέξτε τις σε μαύρο, κόκκινο, μοβ αλλά και σε νέα χρώματα, όπως φούξια, κίτρινο και μπλε που θα σας χαρίσουν μοναδικό πρωτότυπο στυλ.

All time classic: Το απόλυτο γυναικείο παπούτσι, η γόβα, δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή της Dexim. Με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, κλασικές και peep-toe, πραγματικά θα κλέψουν την καρδιά σας. Δοκιμάστε τις σε μαύρο και γκρι για μια κομψή, θηλυκή εμφάνιση.

Site: www.dexim.gr [2]