Μόνο για λίγες ημέρες, όλα τα έπιπλα Cilek με 20% έκπτωση!

Τα έπιπλα Cilek τα λατρεύουμε για τα ευφάνταστα σχέδιά τους, τη δυναμική τους, τη λειτουργικότητά τους και την εξαιρετική τους ποιότητα. Τώρα που διατίθενται και με 20% έκπτωση, τίποτα δεν μας σταματά από το να τα αποκτήσουμε!

Ξεφυλλίστε στο Cilek.gr τις μοντέρνες προτάσεις επίπλων και αξεσουάρ και αποκτήστε ό,τι θέλετε, για λίγες μέρες, με 20% έκπτωση!Ειδικότερα όμως στο υπέρ-κατάστημα το Κορυδαλλού, σε έναν χώρο 1.000 τ.μ., θα βρείτε κρεβάτια παιδικά, κουκέτες, κούνιες βρεφικές, αξεσουάρ – τα πάντα για τα μωρά μας, τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά, σε σούπερ τιμές και με απίστευτη έκπτωση, που αγγίζει και το 50%!


Όσο για τους υπερήφανους γονείς που έχουν κορίτσια, στο κατάστημα του Κορυδαλλού, αλλά και στο on line shop Cilek.gr θα βρείτε μοναδικές προτάσεις για το κοριτσίστικο δωμάτιο! Εμείς λατρεύουμε τη σειρά Bi – Pinky με το ροζ κρεβάτι αυτοκίνητο και τα ανάλογα αξεσουάρ! Το αμάξι έχει κλειδιά με σχέδιο του λογότυπου της Cilek και επίσης φέρει LED φωτάκια όπως τα κρεβάτια των αγοριών. Τα γκρίζα λάστιχα και οι ζάντες με κομψά σχέδια ολοκληρώνουν τη ροζ εμφάνιση.Διατίθεται από το κατάστημα στον Κορυδαλλό, σε εκπληκτική τιμή!

Προλάβετε τώρα τις προσφορές στα Cilek, γιατί και ο Άγιος Βασίλης από εκεί ψωνίζει πια!

CILEK-Κορυδαλλού
Δημ.Διαμαντίδη 56
210-4953698.