- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μύρισε Άνοιξη… με τα χρώματα της Camper

Χρώματα και απίθανα σχέδια από την Camper για τους μικρούς μας φίλους φέτος την Άνοιξη. Νέα συλλογή Camper for kids για να είναι κάθε βήμα του παιδιού σας άνετο αλλά και ασφαλές. Mια απίστευτη γκάμα χρωμάτων είναι το επίκεντρο αυτής της σεζόν, που μεταφέρει τη δημιουργικότητα της Camper και τη συνδυάζει με μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Και αυτή η συλλογή Camper for kids είναι κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν την άνεση, την ασφάλεια και την αντοχή που αναζητούν όλες οι μαμάδες.

Κάθε ζευγάρι της συλλογής διαφοροποιείται με μικρές λεπτομέρειες στα υλικά κατασκευής που εξασφαλίζουν σε κάθε μοντέλο την ιδανική ανατομική φόρμα για κάθε παιδικό πόδι. Iδιαίτερα ελαφριά και μαλακά παπούτσια κατασκευασμένα από ανατομικά και μαλακά ελαστικά μέρη, υλικά που αφήνουν το πόδι να αναπνέει ελεύθερα όλη τη διάρκεια της ημέρας, έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα από την Camper για τη νέα συλλογή Camper for kids. Eπίσης, τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν Velcro για να μπορούν να φοριούνται με ιδιαίτερη ευκολία από τα παιδιά χωρίς τη βοήθεια των γονέων!

Camper for Babies: ειδικά σχεδιασμένα παπουτσάκια για τα πρώτα βήματα κάθε παιδιού. Κατασκευασμένα από απαλά δέρματα υψηλής ποιότητας με ειδική ενίσχυση για να προσφέρουν άνεση, αλλά παράλληλα να είναι ιδαίτερα ανθεκτικά. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν Velcro για να μπορούν να φοριούνται με ιδιαίτερη ευκολία από τα παιδιά.

Camper Stores
• Αναγνωστοπούλου 23 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι, τηλ. 2103629398
• Ερμού 34, Αθήνα, τηλ. 2103216709