- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νέα παιδικά δωμάτια Cilek και μεγάλες οικονομικές προσφορές!

Τα παιδικά δωμάτια Cilek, πάντα με ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης, μας παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα και μας υποδέχονται με εντυπωσιακές προσφορές!
SL-RACER NEW: Ενας ακόμα θρύλος από τη Cilek! Το θαυμάσιο δωμάτιο SL Racer το οποίο είναι η επιλογή των πιο γρήγορων πιλότων αφήνει πίσω όλα τα υπόλοιπα δωμάτια χάριν του σχεδίου της Φόρμουλας 1 και των αξεσουάρ και ανακηρύσσει τη νίκη του. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο ταχύτητας με τα φώτα LE D, το οποίο είναι μια καινοτομία της Çilek, θυμίζει ένα αληθινό αυτοκίνητο και αναβοσβήνοντας τα φωτάκια εκπλήττουν τα παιδάκια, τα οποία δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του. Κάθε παιδί ονειρεύεται τον εαυτό σου στη θέση του οδηγού. Είσαι έτοιμος για έναν αγώνα που πρόκειται να αρχίσει από το δωμάτιό σου; Μην ξεχνάς ότι πρώτος έρχεται πάντα ο SL Racer, άρα εσύ θα είσαι ο νικητής. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!

CUPCAKE Μια σειρά σε ροζ αποχρώσεις και πολύχρωμες λεπτομέρειες
καμπύλες γραμμές και χαρούμενο αποτέλεσμα αποκλειστικά για κορίτσια μοντέρνα και με φαντασία! Στολισμένη με υπέροχα αυτοκόλλητα σε σχέδια κεκάκια σε νέο design, έχει πάρει το ονομά της από τα διάσημα CUPCAKE ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!

SL-LOVELY Η πολυαγαπημένη σειρά των μικρών κοριτσιών βελτιώθηκε με νέο γραφείο νέα αυτοκόλλητα και νέες διαστάσεις και έγινε ακόμα καλύτερη, ακόμα πιο ονειρική! Για όμορφα όνειρα και χαρούμενα κορίτσια! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!

SPLIT JOY –Μία πρόταση για αγόρια και κορίτσια! Μια νέα σειρά από τα παιδικά έπιπλα της Cilek έρχεται για να καλύψει τα δωμάτια που μοιράζονται αγόρια και κορίτσια, με συνδυασμό δύο χρωμάτων προσπαθεί να καλύψει κάθε ανάγκη του παιδιού. Η σειρά SPLIT JOY είναι κάτι μοναδικό! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!

Cilek.gr [2]
MASTER FRANSCHISE of CILEK for GREECEΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ Ο.Ε
Καταστήματα CILEK στην Αθήνα:

CILEK – Κορυδαλλός: Πυθαγόρα 5 Τηλ: 2104965698 (Γραφεία – ΑΠΟΘΗΚΕΣ)CILEK – Κορυδαλλός: Δημ. Διαμαντίδη 56 (Κεντρικό) Τηλ: 2104953698
CILEK – Λυκόβρυση: Λεωφ.Αμαρουσίου 19 Τηλ: 2102836630CILEK – Περιστέρι: Πελασγίας 21Γ Τηλ: 2105780190 CILEK – Καλλιθέα: Δόϊράνης 113 Τηλ: 2109522200 CILEK -Πατήσια: Λ. Ηρακλείου 25 Τηλ: 2102012300