- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νέα συλλογή Dexim: Ανοιξιάτικες Μπαλαρίνες

Η Dexim, πιστή στις νέες τάσεις της μόδας και έτοιμη να καλύψει κάθε σας ανάγκη, καλωσορίζει την Άνοιξη παρουσιάζοντας από την νέα της συλλογή μπαλαρίνες που θα σας κάνουν κυρίαρχη του παιχνιδιού, κάθε ώρα της ημέρας.

Οι ανοιξιάτικες μπαλαρίνες της Dexim, πιο ρομαντικές και πιο girlie από ποτέ ακολουθούν τέλεια κάθε σας στιλιστική επιλογή. Επιλέξτε σχέδια γεμάτα θηλυκότητα και πρωτοτυπία, με ρίγες, καρό, στολισμένες με μεγάλες αγκράφες και λουλούδια. Ακολουθήστε τον safe δρόμο της απλότητας με μονόχρωμες μπαλαρίνες που θα ταιριάζουν τέλεια με κάθε σας ντύσιμο ενώ παράλληλα σας προσφέρουν άνεση σε κάθε σας βήμα.

Συνδυάστε τις navy μπαλαρίνες με ένα χαλαρό ντύσιμο και αποκτήστε το must look της άνοιξης, ή τα προκλητικά peep toe σχέδια για ένα πιο trendy look στις πρωινές σας βόλτες. Στον ρομαντικό περίπατο, φορέστε μπαλαρίνες με έντονα σχέδια ή στολισμένες με λουλούδια και αποπλανήστε με την αφέλεια και την παιδικότητα τους.

Αναζητείστε τα σχέδια της Dexim που σας ταιριάζουν σε ένα από τα 29 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα όλα σε low budget τιμές και γοητεύστε με τη φυσικότητα και τον αυθορμητισμό σας!