- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νέα συλλογή Swarovski αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο

Και σε ποια από εμάς δεν αρέσουν οι υπέροχες χρωματιστές πέτρες της Swarovski; Φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος γίνεται πηγή έμπνευσης, και οι σχεδιαστές της Swarovski δημιουργούν μία συλλογή για έρωτα και το ρομαντισμό, αφιερωμένη στη γιορτή των ερωτευμένων. Οι σχεδιαστές έκοψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κρύσταλλα, ζωντάνεψαν τα χρώματα και τόνισαν τις χιλιάδες ανακλάσεις και διαθλάσεις.

Δείγματα της συλλογής είναι:
• Το κολλιέ Lala είναι διακοσμημένο με κρυστάλλινες κόκκινες και ασημένιες καρδιές με διαμαντάκια. Είναι λεπτεπίλεπτο και συνδυάζεται και με τα ανάλογα σκουλαρίκια.
• Τα κλασικά μενταγιόν Heart της Swarovski φέρουν χαραγμένη με λέιζερ τη λέξη «Love» και διατίθενται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: κόκκινο, απαλό ροζ ή αστραφτερό κίτρινο.
• Το μοντέλο Logo είναι ένα μαξιλαράκι Crystal Mesh με μια κόκκινη καρδιά, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειδοθήκη ή διακοσμητικό τσάντας.
Εκτός από τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, η συλλογή περιλαμβάνει και πιο εναλλακτικές προτάσεις: Στην κολεξιόν προστέθηκε το ρομαντικό κομμάτι «Πεταχτά φιλιά», το οποίο αναπαριστά το αρκουδάκι που χαρίζει μια φούξια καρδιά, αλλά και το κομμάτι «Μαζί σου», στο οποίο το αρκουδάκι κρατά μια παλ ροζ καρδιά σχεδόν στο μέγεθός του.

Για να δείτε όλη τη συλλογή της Swarovski για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου επισκεφτείτε το www.swarovski.com.