- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες από τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει σειρά από νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται πλέον στη διάθεση του κοινού, μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της, της mobile εφαρμογής για συσκευές iPhone και android, αλλά και της παρουσίας της στα Κοινωνικά Δίκτυα.

Η ιστοσελίδα της ΔΕΗ επανασχεδιάστηκε και αναβαθμίστηκε με γνώμονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την ανάπτυξη μιας εύχρηστης, φιλικής και διαδραστικής πλατφόρμας για την εξυπηρέτηση του κοινού. Ο ιστότοπος www.dei.gr [2]παρέχει πρόσβαση σε ήδη υπάρχουσες αλλά και σε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως:

*Πλοήγηση σε πανελλαδικό διαδραστικό χάρτη ευρέσεως καταστημάτων της ΔΕΗ και όλων των σημείων εξόφλησης λογαριασμών

*Εξόφληση του λογαριασμού ΔΕΗ μέσω e-banking, με πρόσβαση στα συστήματα των τραπεζών που υποστηρίζουν ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ

*Αλλαγή των στοιχείων και της διεύθυνσης αποστολής του λογαριασμού ΔΕΗ

*Καταχώριση της ένδειξης του μετρητή (για αυτή την υπηρεσία δείτε λεπτομέριες ΕΔΩ [3])

*Αναλυτική ενημέρωση για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, ανά περιοχή

Η νέα ιστοσελίδα είναι προσαρμόσιμη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού και συμβάλλει τόσο στην παροχή δομημένων χρήσιμων πληροφοριών όσο και στη βέλτιστη προώθηση των υπηρεσιών της ΔΕΗ.
Πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες, αλλά και άμεση επικοινωνία με τη ΔΕΗ, προσφέρει αντιστοίχως η νέα δωρεάν εφαρμογή για φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα iOS και android. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για τους κατόχους των smartphones, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα διατεθεί στο κοινό και η έκδοση για iPad.

Η Επιχείρηση έχει ενεργοποιήσει λογαριασμό στο twitter, απ’ όπου προσφέρει ενημέρωση για νέα και σημαντικές ανακοινώσεις. Επίσης, με τη χρήση της υπηρεσίας Flickr, η ΔΕΗ δημιουργεί μία οργανωμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη εικόνων, η οποία αναδεικνύει αρχειακό και επίκαιρο φωτογραφικό υλικό. Επιπλέον, στο εταιρικό κανάλι της ΔΕΗ στο YouTube αρχειοθετείται και προβάλλεται το οπτικοακουστικό υλικό που αφορά τις δραστηριότητες της Επιχείρησης.