- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νέες σειρές παιδικών δωματίων από τη CILEK!

Η εταιρία CILEK [2], με τα πιο εντυπωσιακά και ποιοτικά παιδικά δωμάτια, μας συστήνουν δύο νέες μαγευτικές σειρές! Νέα μοντέρνα σχέδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά μας , σε τιμές που θα ικανοποιήσουν όλους τους γονείς!

Black Pirate: θαυμάστε το παιδικό δωμάτιο με θέμα τους Πειρατές! Κάθε αγόρι θα ήθελε να το αποκτήσει! Σκεφτείτε τις ώρες που θα διασκεδάζει το παιδί σας παίζοντας εδώ, και το πώς θα αναπτύξει την φαντασία του σε ένα περιβάλλον ασφαλές αλλά και μακράν πρωτότυπο! Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, ή κρεβάτι κουκέτα, γραφείο, κομοδίνο, βιβλιοθήκη Black Pirate που μπορείτε να αποκτήσετε και με άτοκες δόσεις!

Royal: Αυτή η νέα σειρά της Cilek [2], απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια που τους αρέσουν οι βόλτες στην εξοχή. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων, τα χερούλια από απομίμηση δέρματος και οι εικόνες με τα άλογα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να είσαι σε έναν μοναδικό κόσμο, ένα παιδικό δωμάτιο ROYAL είναι κάτι το μοναδικό.

Και βεβαίως, να θυμάστε ότι όλα τα παιδικά έπιπλα Cilek [2] έχουν 5 χρόνια εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής τους!

Για να ενημερώνεστε πάντα για τα νέα σχέδια και τις προσφορές της Cilek [2], μπείτε εδώ: http://apps.facebook.com/cilekgr/?ref=ts [3]