Νέος χυμός Amita με 100% φυσικό χυμό Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο!

Ο καιρός αρχίζει και ζεσταίνει όλο και περισσότερο και εσύ χρειάζεσαι δροσιά, ενυδάτωση και δύναμη όλη μέρα. Η Amita, ο αγαπημένος ελληνικός χυμός παρουσιάζει τη νέα απολαυστική γεύση Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο, με στόχο να σε εφοδιάζει με όλα όσα χρειάζεσαι για ξεχωριστή απόλαυση, αλλά και ευεξία όλη μέρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Amita παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των Eλλήνων καταναλωτών εδώ και 29 χρόνια και για το λόγο αυτό παρουσιάζει τώρα τη νέα γευστική διατροφική πρόταση, τον 100% φυσικό χυμό Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο. Ο μοναδικός αυτός χυμός θωρακίζει όλη τη γευστική απόλαυση και τα φυσικά ευεργετικά συστατικά των φρούτων, χαρίζοντας μας ένα ποιοτικό χυμό με όλα τα αρώματα των 3 φρούτων.

Αmita Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο
Έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα των χυμών πρωινού και να χαρίσει στιγμές απόλαυσης!
Με σύμμαχους το μήλο, το πορτοκάλι και το καρότο, ο νέος φυσικός χυμός της Amita συγκεντρώνει πολύτιμα συστατικά φρούτων και λαχανικών, αναγκαία για τον οργανισμό, δημιουργώντας παράλληλα μια μοναδικά απολαυστική γεύση. Τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων δίνουν όλα τους τα αρώματα και τη γεύση για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού χυμού, ο οποίος διατηρεί τη φυσικότητα του χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.

Η νέα γεύση της Amita Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο, έρχεται να δώσει στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες επιλογές, καθώς και τα απαραίτητα εφόδια στον οργανισμό κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή, η Amita είναι η αγαπημένη καθημερινή διατροφική μας συνήθεια, προσφέροντας, εδώ και 29 χρόνια, ευρεία γκάμα γευστικών προτάσεων χυμού με υψηλή διατροφική αξία, μοναδική γεύση, πλούσιο άρωμα και άριστη ποιότητα για κάθε ανάγκη κατανάλωσης μέσα στην ημέρα.