- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νέο Κέντρο Οικογενειακής Ανάπτυξης

Εάν έχετε ήδη οικογένεια, παιδιά μικρά ή μεγαλύτερα, αλλά και αν είστε στη φάση που σχεδιάζετε τη μελλοντική οικογενειακή ζωή σας, σίγουρα υπάρχει μια σειρά από ερωτήματα (π.χ. αν είστε έγκυος για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα και την ψυχολογία σας, με ποιες δραστηριότητες θα ασχοληθεί το μωρό σας, πώς θα αντιμετωπίσετε τις δύσκολες συμπεριφορές του παιδιού κ.λπ.) που ζητούν απάντηση, αποτελώντας ενδεχομένως ασφαλιστική δικλείδα για τα επόμενα βήματά σας.
Το νέο κέντρο οικογενειακής ανάπτυξης Ziridis Family Care ξεκίνησε τη λειτουργία του για όλους αυτούς τους λόγους και με εξειδικευμένα προγράμματα για εγκύους, βρέφη, παιδιά και γονείς, με στόχο να απευθυνθεί σε όλες τις οικογένειες της Αττικής, καλύπτοντας ανάγκες όπως ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, επιμόρφωση, εκπαίδευση, συμβουλευτική και ψυχαγωγία.
Το Ziridis Family Care αποτελείται από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ζηρίδη, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό από διάφορους άλλους τομείς όπως μουσική, εικαστικά και ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες διεθνείς παιδαγωγικές τάσεις με την εγγύηση της 75ετούς εμπειρίας του Οργανισμού Ζηρίδη.

Πληροφορίες: www.ziridisfamilycare.gr ή 210 6685866