Νέο κατάστημα Prėnatal στο The Mall Athens

Ο χρόνος ξεκινά με τη “γέννηση” ενός ακόμα megastore Prėnatal, στις 10 Ιανουαρίου, στην Αθήνα! Το νέο κατάστημα Prėnatal στο The Mall Athens, είναι κοντά σας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μαμάδων και των μπαμπάδων αλλά και τις προτιμήσεις των μικρών μας φίλων, προσφέροντας μια πλήρη και συγχρόνως διαφορετική πρόταση προϊόντων. Η Prėnatal άνοιξε το τέταρτο megaκατάστημα στην Ελλάδα και διατηρεί το διαφορετικό concept, το οποίο σηματοδοτεί τη νέα εμπορική στρατηγική του Ομίλου προς τα destination stores.
Το νέο megastore προσφέρει απίστευτη ποικιλία προϊόντων και εξυπηρετεί τις ανάγκες της μέλλουσας μαμάς και του παιδιού έως 8 ετών. Τα είδη βρεφανάπτυξης και ο μοντέρνος σχεδιασμός των ρούχων μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες τόσο των νέων όσο και των πιο έμπειρων μαμάδων. Οι ευρύχωροι χώροι και η σωστή σήμανση στα διάφορα τμήματα, αναδεικνύουν τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών της Prėnatal και βοηθούν τον επισκέπτη σε κάθε αναζήτηση.

Τμήματα Καταστημάτων megastore Prėnatal
Στο τμήμα για τη μέλλουσα μαμά είναι εκτεθειμένα τα πιο trendy είδη ρούχων και αξεσουάρ, προτάσεις εσωρούχων, καλλυντικά για πριν και μετά τους εννέα μήνες και τέλος τα ειδικά βιβλία για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Ο χώρος του παιδιού στο νέο megastore επιτρέπει στην Prėnatal να δείξει με ουσιαστικό τρόπο τη γνώση και εξειδίκευση στη βρεφική και παιδική ηλικία. Δίπλα στις προτάσεις μόδας για τα αγοράκια και κοριτσάκια έως 8 ετών, βρίσκουμε τη μεγάλη συλλογή της σειράς βρεφανάπτυξης, κατάλληλα οργανωμένη στις διάφορες υποκατηγορίες. Από τα απαραίτητα όπως το μπιμπερόν (στα οποία η επιλογή των μοντέλων ξεπερνάει τα 30) και τις αλλαξιέρες, ως τα παιχνίδια που είναι θεμελιώδη και βοηθούν την ανάπτυξη του παιδιού από τους πρώτους κιόλας μήνες, τις λύσεις για το ταξίδι και τον περίπατο, οι οποίες μπορεί να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη καθώς επίσης και τα παιδικά δωμάτια, με πολλές ιδέες και λύσεις που προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον και χώρο.
Οι μάρκες που υπάρχουν δίπλα στην Prėnatal είναι οι καλύτερες της αγοράς, από την Inglesina, την Peg-Perego και την Bebė Comfort ως την Graco και την Fisher Price με μια συνολική διαθεσιμότητα προϊόντων που ξεπερνά τα 400 μοντέλα.

Στο megastore Prėnatal ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ‘σταθμούς’ ειδικά εξοπλισμένους για τη μαμά και το παιδί. Το σημείο θηλασμού είναι μια ιδιαίτερη ζώνη, όπου μπορεί η μαμά να φροντίσει το μωρό της ταΐζοντάς το σε απόλυτη χαλάρωση. Ο χώρος relax και τηλεόρασης είναι οργανωμένος για να απασχολεί τα παιδιά ενώ οι γονείς απολαμβάνουν το shopping, παρακολουθώντας τηλεόραση, ζωγραφίζοντας στον πίνακα ή διαβάζοντας παραμύθια.

Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν ενδιαφέρουσες προσφορές και εκπτώσεις έως και 50% σε όλο το ρουχισμό της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας, σε όλα τα είδη βρεφανάπτυξης με το σήμα Prėnatal αλλά και σε προϊόντα από τις καλύτερες μάρκες της αγοράς.

Εγκαίνια
Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου από τις 12 το μεσημέρι, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το άνοιγμα του νέου megastore Prėnatal και να διασκεδάσουμε σε ένα μεγάλο πάρτυ με δώρα και πολλές-πολλές εκπλήξεις!!!

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00, Σάββατο: 09:00 – 20:00

megastrore Prėnatal στο The Mall Athens
Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
210 6100183